ZenBetting Casino - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Mundur cepet (gumantung saka status);
  • Omah kanggo akeh panyedhiya piranti lunak ndhuwur;
  • Obrolan langsung mbukak 24/7;
  • Desain Mesra Mobile;

Cacat

  • Pilihan game video sing winates poker game;

Details

Sing duwe RR Investments N.V.
website https://www.zenbetting.com/
Skor 942
Diadegake 2017
Lisensi Curacao
Basa Inggris, Rusa, Cina, Perancis, Polandia, Finlandia, Turki, Romania, Jerman, Spanyol, Ceko, Noralia, Belanda, Belanda, Belanda, Belanda
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi Zen Betting Affiliates
Matesi Transfer EUR 50,000 saben minggu
Transfer Bank 0-6 jam
Dompet E-Dompet 0-6 jam
Kredit / Utang 0-6 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-6 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 100% nganti € 200 + 100 bonus ..., 50% nganti € 200 + 100 bonus ..., 25% nganti € 600, bonus simpenan kaping 3, 25%, bonus simpenan kaping 1

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • ZenBetting Casino

    100% nganti € 200 + 100 bonus ..., 50% nganti € 200 + 100 bonus ..., 25% nganti € 600, bonus simpenan kaping 3, 25%, bonus simpenan kaping 1

ZenBetting Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • True Flip Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    75% nganti € 300 / 0,5 BTC, 50% nganti € 400 / 0,5 BTC, 150% nganti € 30 / 0,04 BTC + 50 bonus slot, 100 simpenan kaping 4

    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • Casino duwe fasilitas chatting langsung;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Lobi sing ramah pangguna;
    • Sawetara watesan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € / $ / $ / £ 100 + 30 bonus ..., 50% nganti € / $ / £ / £ 100 + 30 bonus ..., 50% nganti € / $ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ 100 + 30 Golden Owl saka Athena Slot, 3rd simpenan Bonus, 50% nganti € / $ / £ 100 + 30 Bonus giliran ing Ogre Kakaisaran Slot, 4 Bonus simpenan

    • Nawakake 7 basa liyane;
    • Aman karo enkripsi SSL;
    • Buktine adil dening audit independen;
    • Dianugerahi sertifikat kapercayan;
    • Live Chat Bukak 24/7;
    • Ora Dhukungan Telpon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • SlotWolf Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    150% nganti € 150 + 150 bonus spins, 100% nganti 1st bonus 1st nganti € 100 + 20 bonus nganti 1000 simpenan bonus € 1000

    • Akeh panyedhiya piranti lunak sing nindakake;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Filter-faring pangguna sing ramah ing lobi casino;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki