Winz.io Casino - May 2022

Play Saiki
9.3/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Mata uang lan crypto sing diidini;
  • Pangolahan mundur cepet;
  • Bonus & Promosi Welcome Swara 5,000 game casino;
  • 24/7 Dhukungan cepet lan grapyak;
  • Casino sing apik banget;

Cacat

  • diwatesi ing UK lan AS;

Details

Sing duwe Dama N.V.
website https://winz.io/
Skor 934
Diadegake 2020
Lisensi Curacao
Basa Inggris, Rusia, Kanada-Prancis
RTP
Manual Flushing Labeled ing jejere saben game
Program Afiliasi winz.team
Matesi Transfer 5000 € saben dina; 15000 saben minggu; 45000 € saben wulan
Transfer Bank 3-5 dina
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 3-5 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 5000+
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-1 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 18+ Sarat lan Ketentuan lengkap. Mangga gamble kanthi tanggung jawab

Software

Simpenan

Total

Bonus

Winz.io Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.3/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Kaboo Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    Bonus 200%, nganti 1000 SEK + 5 Latihan

    • Mesra mobile;
    • 0-24 pigura wektu total;
    • Panyedhiya piranti lunak top-tingkat;
    • Urip Ngobrol Kasedhiya 24/7;
    • Larangan negara liya;
    • Ora bisa ndeleng game tanpa ndhaptar;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • KatsuBet Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    10 Bonus Spins ing ELVIS Frog ing ..., 100% nganti 100 + 100 muter 100 + 100 bonus, 75% nganti € 100% simpenan 50% kanggo bonus deposit € 200

    • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Urip Live kasedhiya;
    • Game Friendly Friendly;
    • Live Chat ora kasedhiya 24/7;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • ComeOn Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% nganti € / £ 25, 100% nganti 1000 NOK + 100 Bonus ..., 100% nganti 1500 CAD + nganti 300 Bonus giliran ing Fire Joker Slot, 100% nganti 100 SEK

    • 0-24 pigura wektu total;
    • Mesra mobile;
    • Fitur obrolan langsung;
    • Manual Flushing Manual;
    • Ora ana dhukungan pelanggan 24/7;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki