True Flip Casino - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
  • Casino duwe fasilitas chatting langsung;
  • Desain Mesra Mesun;
  • Lobi sing ramah pangguna;

Cacat

  • Sawetara watesan negara;

Details

Sing duwe Blockchain Games N.V
website https://trueflip.io/
Skor 940
Diadegake 2017
Lisensi Curacao
Basa Inggris, Jerman, Spanyol, Portugis, Norwegia, Rusia, Korea
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi TruePartners
Matesi Transfer EUR 10,000 saben minggu, EUR 40,000 saben wulan
Transfer Bank 24-48 jam
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 24-48 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected], Tel:+447441951376
Wektu Ditundha 0-24 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 75% nganti € 300 / 0,5 BTC, 50% nganti € 400 / 0,5 BTC, 150% nganti € 30 / 0,04 BTC + 50 bonus slot, 100 simpenan kaping 4

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • True Flip Casino

    75% nganti € 300 / 0,5 BTC, 50% nganti € 400 / 0,5 BTC, 150% nganti € 30 / 0,04 BTC + 50 bonus slot, 100 simpenan kaping 4

True Flip Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € / $ / $ / £ 100 + 30 bonus ..., 50% nganti € / $ / £ / £ 100 + 30 bonus ..., 50% nganti € / $ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ 100 + 30 Golden Owl saka Athena Slot, 3rd simpenan Bonus, 50% nganti € / $ / £ 100 + 30 Bonus giliran ing Ogre Kakaisaran Slot, 4 Bonus simpenan

    • Nawakake 7 basa liyane;
    • Aman karo enkripsi SSL;
    • Buktine adil dening audit independen;
    • Dianugerahi sertifikat kapercayan;
    • Live Chat Bukak 24/7;
    • Ora Dhukungan Telpon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • SlotWolf Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    150% nganti € 150 + 150 bonus spins, 100% nganti 1st bonus 1st nganti € 100 + 20 bonus nganti 1000 simpenan bonus € 1000

    • Akeh panyedhiya piranti lunak sing nindakake;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Filter-faring pangguna sing ramah ing lobi casino;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Cashmio Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% bonus, nganti $ 50 + 50 muter ing slot spinon

    • Desain sing ramah mobile;
    • 0-24 wektu mundur;
    • Penyedia piranti lunak top-tier;
    • Ora ngobrol langsung;
    • Kudu didaftar kanggo hubungi Dhukungan;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki