SNAI - May 2022

Play Saiki
9.5/10 Reputasi sing apik banget
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Kasino online wiwit taun 1998;
  • Watesan total total;
  • Aplikasi Casino Ponsel Kanggo Android lan iOS;

Cacat

  • Dhukungan ora Sumadhiya 24/7 lan ora ana obrolan langsung;
  • Kasino mung siji basa;
  • Mung siji mata kasedhiya - EUR;

Details

Sing duwe Snaitech Spa
website https://www.snai.it/
Skor 950
Diadegake 1998
Lisensi Italy
Basa Italia
RTP
Manual Flushing Ora nyatakake
Program Afiliasi n/a
Matesi Transfer saben wulan € 84,000, saben minggu € 21,000, saben dina € 3,000
Transfer Bank 2-7 dina bisnis
Dompet E-Dompet 24-72 jam
Kredit / Utang n/a
Mriksa n/a
Dolanan 2157
Kontak n/a
Wektu Ditundha n/a
Wektu Response n/a
Jinis Kasino Muter cepet, mobile, Sports
Ketentuan n/a

Software

Simpenan

Total

Bonus

SNAI

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.5/10 Reputasi sing apik banget
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Bet It All Casino

    9.5/10 Reputasi sing apik banget

    200% Bonus, nganti $ / € 50 + kanggo nggoleki gonzo utawa slot starburst

    • 100.000 mundur saben wulan;
    • Urip obrolan 24/7;
    • Sawetara uang sing ditampa;
    • Mesra Ponsel;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Barbados Casino

    9.5/10 Reputasi sing apik banget

    100% bonus, nganti € / $ 200 + 100 spins

    • Game mobile pilihan;
    • Kasedhiya ing play instan;
    • Live casino mbukak;
    • Ora ngobrol langsung;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • GetSlots Casino

    9.5/10 Reputasi sing apik banget

    100% nganti $ 225 + 15 + 150 nganti $ 225, $ 225, 2nD Deposit, 100% nganti $ 300, Bonus Deposit kaping 3, 30% nganti $ 800

    • Omah kanggo panyedhiya piranti lunak anjog;
    • Pilihan macem-macem pambayaran kasedhiya;
    • Mundur total 24 jam - sawise diproses;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Antarmuka sing ramah pangguna;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki