SlotWolf Casino - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Akeh panyedhiya piranti lunak sing nindakake;
  • Obrolan langsung mbukak 24/7;
  • Desain Mesra Mesun;
  • Filter-faring pangguna sing ramah ing lobi casino;

Cacat

  • Macem-macem larangan negara;

Details

Sing duwe N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.slotwolf.com
Skor 939
Diadegake 2019
Lisensi Malta Gaming Authority
Basa Inggris, Rusian, Jerman, Finnish, Portugis, Norwegia, Jepang, Polandia, Perancis, Spanyol, Turki
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi Slot Wolf Affiliates
Matesi Transfer EUR / USD 2,500 saben dina, EUR / USD 7,500 saben minggu, EUR / USD 15,000 saben wulan
Transfer Bank 3-5 dina
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 3-5 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-24 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 150% nganti € 150 + 150 bonus spins, 100% nganti 1st bonus 1st nganti € 100 + 20 bonus nganti 1000 simpenan bonus € 1000

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • SlotWolf Casino

    150% nganti € 150 + 150 bonus spins, 100% nganti 1st bonus 1st nganti € 100 + 20 bonus nganti 1000 simpenan bonus € 1000

SlotWolf Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Cashmio Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% bonus, nganti $ 50 + 50 muter ing slot spinon

    • Desain sing ramah mobile;
    • 0-24 wektu mundur;
    • Penyedia piranti lunak top-tier;
    • Ora ngobrol langsung;
    • Kudu didaftar kanggo hubungi Dhukungan;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Gslot Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 100 + 100 rampog bonus ..., 50% nganti gandum 100 + 50 bonus, 50% nganti € 100 dina Selasa, 30 Bonus Sparta kanthi slot, Kamisays

    • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
    • Urip Chat Kasedhiya 24/7;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Game Friendly Friendly;
    • Akeh negara sing diwatesi;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Winz.io Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% bonus, nganti 400 CAD

    • Mata uang lan crypto sing diidini;
    • Pangolahan mundur cepet;
    • Bonus & Promosi Welcome Swara 5,000 game casino;
    • 24/7 Dhukungan cepet lan grapyak;
    • Casino sing apik banget;
    • diwatesi ing UK lan AS;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki