Malina Casino

Malina Casino - May 2022

Play Saiki
7.0/10 Reputasi sing apik
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Casino grapyak mobile;
  • Chat Live Chat 24/7;
  • Panyedhiya piranti lunak;
  • Layanan Level VIP khusus;

Cacat

  • Sawetara negara sing diwatesi;
  • Pilihan paling winates game baccarat;

Details

Duit EUR, PLN, SEK, RUB
Mbayari Wektu 7 Dina
Max Total €10000 Saben Wulan
Diwiwiti Pakaryan Saka Saka 2016
Max Mbayari Per Day €1000
Sing duwe Araxio Development N.V. Casinos
Min. Total €5
Commons Curacao, UK
Min. Simpenan €5
Kontak [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • iSoftBet
  • Quickspin
  • Habanero
  • Yggdrasil Gaming
  • Pragmatic Play
  • Push Gaming
  • Igrosoft

Simpenan

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Maestro
  • EcoPayz
  • Sofort
  • WebMoney
  • QIWI
  • Sepa
  • MULTIBANCO
  • P24

Total

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • WebMoney
  • EcoPayz
  • Maestro

Negara Diwatesi

  • Afghanistan
  • Iraq
  • Israel
  • United States Of America
  • Netherlands
  • Moldova
  • France
  • Ukraine
  • United-kingdom

Bonus

  • 100% Kanggo $ 2,000 Lan Sampe 200 Free Giliran ($ 0,4 / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 80, Bukaan Total Jumlah: Unlimited, Metode Pembayaran Didhukung: Skrill, Neteller

  • Wager Requirement: 30X (Bonus + Simpenan) (Watesan Aplikasi)

    The Bukaan Rate: $ 20

  • Nampa Bonus Iki, Sampeyan Kudu Wektu, Ing Jaman Validity Of Bonus The: 10 Days

    Free Giliran Sampe 200 Giliran Ing Macem-Macem Of Games, $ 0,4 Per Spin (Total Value: $ 80)

  • Kahanan Free Giliran Max. Pembayaran: $ 350, 20 Giliran A Day

Malina Casino - Nyemak. Raspberry Casino saiki wis katon ing pasar lan kalebu industri iGaming. Malina Casino minangka situs web ekstensif lan modern kanthi game kasino, uga papan sing bisa dipilih kanthi olahraga. Menu ndhuwur digunakake kanggo navigasi telung bagean dhasar situs web: Kasino, Olahraga, lan Live Casino, uga kanggo ndhaptar lan mlebu

Malina Casino Review

Malina Casino software and game variety

Raspberry Casino saiki wis katon ing pasar lan kalebu industri iGaming. Nduwe situs web sing seger lan gampang digunakake lan nawakake sambutan kompetitif kanggo pelanggan anyar. Penarikan langsung lan aman, koleksi game sing apik, desain situs web sing elegan lan layanan sing kompeten - kabeh iki menehi alat kanggo entuk kapercayan para pemain. Plus, bisa digunakake karo sawetara panyedhiya game sing paling dipercaya ing industri.

Desain lan UX

Malina casino minangka situs web ekstensif lan modern kanthi game kasino, uga papan sing bisa dipilih kanthi olahraga. Desain situs web minimalis, kanthi warna ungu. Situs web bisa digunakake kanthi cepet lan lancar, lan tata letak sampeyan bisa nemokake informasi sing dibutuhake kanthi cepet.

Menu sing prasaja ing sisih kiwa layar ngidini sampeyan langsung menyang profil, uga nggawe celengan lan penarikan. Menu ndhuwur digunakake kanggo navigasi telung bagean dhasar situs web: Kasino, Olahraga, lan Live Casino, uga kanggo ndhaptar lan mlebu.

Metode celengan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Malina Casino ora ngisi biaya transaksi tambahan kanggo nyetor dana menyang kasino. Cara mbayar sing kasedhiya yaiku Mastercard, Visa, Skrill, Neteller, transfer bank, Zimpler, Paysafecard lan Multibanco. Kasino nampa pembayaran ing PLN lan kabeh transaksi diproses kanthi cepet.

Keandalan lan keamanan

Raspberry Casino ditrapake kanthi keamanan sing dhuwur, uga duwe sertifikat SSL kanggo mesthekake informasi para pemain ora bakal dikompromi lan bisa ngrasakake aman nalika nggunakake situs web. Kasino kasebut uga minangka papan kanggo dolanan adil dipromosikake lan ditrapake kanthi ketat amarga kabeh slot lan game bisa digunakake kanthi acak.

Piranti lunak lan macem-macem game

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming
Malina Casino bonuses and promotions

Malina Casino bisa digunakake karo panyedhiya piranti lunak kasino paling populer ing saindenging jagad: EGT Interactive, Play'n Go, Elk Studios, Pragmatic Play, Quickfire, Endorphina, Quickspin, Evolution Gaming, NetEnt lan Yggdrasil.

Antarane game sing paling populer ing kasino yaiku Diamond Blitz, Valhalla, Starburst, Monopoly, Legacy of Dead, Quest Gonzo lan Big Bad Wolf. Slot video sing isih ana sing kasedhiya ing kasino bakal nyenengake rasa para pemain sing paling nuntut sing bisa nyoba muter slot:

  • Asia (Sugih Sugih, Suster Wulan)
  • babagan peradaban lan mitologi kuno (Guntur Emas, Tunai Olimpiade, Jampi Aztec)
  • animasi lan kartun (Charlie Peluang ing Neraka, Elvis Frog ing Vegas)
  • woh-wohan buah klasik (Joker Jewels, Joker Fire, Frutas Reel)
  • Natal (Xmas Bonanza Manis, Santa vs Rudolf)
  • petualangan (Book of Dead, Pirate Gold)
  • babagan kewan (Lima Liar, Stampede, Badhak Gedhe)
  • adhedhasar merek, film, seri lan karakter terkenal (Jumanji, Conan, Game of Thrones).

Katalog game uga kalebu game kertu lan meja (blackjack, roulette, baccarat, poker lan video poker) lan game jackpot (kalebu Mega Moolah, Divine Fortune, Wheel of Wishes).

Game seluler lan langsung

Malina Casino kompatibel karo browser web lan alat seluler - smartphone lan tablet iOS lan Android. Sembarang penggemar game langsung uga bakal seneng tawaran game karo dealer nyata. Piranti lunak kasino gampang digunakake, lan sampeyan bisa nemokake hit kaya Live Blackjack, Live Baccarat, Live Roulette lan liya-liyane ing katalog game.

Bonus lan promosi

Kaya umume kasino online, Malina Casino uga menehi hadiah kanggo pemain anyar kanthi tawaran promosi sing menarik. Kanggo setoran pertama ing situs kanthi nilai minimal 80 Euro, sampeyan bisa entuk bonus 100%, nganti maksimal 2.000 bonus Euro. Kajaba iku, pemain bakal nampa 200 puteran gratis sing dipérang dadi 10 bagean sing dianugerahi 20 dina berturut-turut. Kanggo njaluk bonus, hubungi layanan pelanggan. Syarat taruhan dana bonus yaiku 40x. Sing penting, celengan sing digawe nggunakake Skrill lan Neteller ora layak entuk bonus kasebut.

Kajaba iku, seminggu sepisan (Senen nganti Kamis) sampeyan bisa saingan nganggo Reload Bonus Mingguan lan entuk 50 putaran gratis. Kanggo entuk bonus iki, sampeyan kudu setor minimal 80 Euro lan ngabari layanan pelanggan sing pengin ditampa.

Promosi mingguan liyane yaiku Bonus Muat ulang Akhir Pungkasan, supaya sampeyan bisa entuk bonus 50% nganti maksimal 2.500 Euro kanthi setoran minimal 40 Euro. Maneh, sampeyan kudu ngonfirmasi kepinginan kanggo bonus layanan pelanggan.

Seminggu maneh sampeyan bisa njaluk bonus cashback nganti 15% nganti jumlah EUR 13,000. Sepira gedhene bonus cashback sampeyan gumantung karo status sampeyan - Status emas menehi sampeyan 5% Cashback, status Platinum nganti 10% bonus, lan Status Diamond menehi sampeyan 15% cashback.

Program kasetyan

Malina Casino uga duwe program kasetyan sing ngidini sampeyan nglumpukake poin lan entuk dhuwit luwih akeh. Jumlah taruhan minimal ing slot video kanggo nampa titik kasetyan yaiku 400 Euro. Nalika sampeyan nerusake tahapan VIP, tingkat konversi titik kasetyan mudhun lan watesan pembayaran saben wulan lan persentase bathi mundhak (saka level Emas).

Status awal kabeh pemain sing gabung karo kasino yaiku Bronze. Tingkat saben pangguna gumantung karo kegiyatane sajrone 30 dina pungkasan. Owahi gumantung saka apa setor lan penarikan sajrone periode kasebut. Luwih asring pemain milih taruhan sing luwih dhuwur, bakal luwih cepet pangkat munggah pangkat. Pemain sing wis ora aktif sajrone sewulan bakal mudhun kanthi status Bronze.

Awis bali

Jumlah dhuwit sing bisa ditarik saben wulan gumantung karo status pemain:

  • Gangsa: 10.000 €,
  • Perak: 10.000 €,
  • Emas: € 20.000,
  • Platinum: € 25.000,
  • Intan: € 50.000.

Penarikan menyang kertu kredit Visa lan Mastercard bisa nganti 5 dina, nalika kanggo Skrill lan Neteller e-dompet lan transfer bank nganti 1 dina kerja. Pembayaran Bitcoin diproses kanthi cepet.

Saben panjaluk mundur total ing kasino Malina uga wis diverifikasi dening tim kasino. Kabeh proses bisa uga ditambah nganti 3 dina kerja amarga ngenteni awis ing akun kasebut. Pembayaran kasino ora diproses ing akhir minggu.

Pitakonan Paling Sering

  • 1. Kepiye cara kontak dhukungan pelanggan ing Raspberry Casino?

    Agen nganggo basa Indonesia kasedhiya saka 10:00 nganti 22:00, lan ing wektu liyane sampeyan bisa ngubungi konsultan nganggo basa Inggris. Kajaba iku, ana bagean sing paling akeh takon lan jawab.

  • 2. Apa aku bisa main game ing Malina Casino kanthi gratis?

    Ya, kasino nyedhiyakake pilihan demo kanggo game sing paling akeh. Sampeyan mung kudu muter versi demo game.

  • 3. Lisensi apa sing duwe kasino

    Kasino kasebut dilisensi dening Pamrentah Curacao. Lisensi lan Status Hukum ing Indonesia durung diatur nganti saiki.

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
7.0/10 Reputasi sing apik

Malina Casino minangka kasino online sing cukup janjeni sing kasedhiya kanggo para pemain Indonesia. Nduwe katalog game sing gedhe, saengga angel bosen ing kene. Kajaba iku, nawakake akeh opsi deposit kalebu cryptocurrency Bitcoin. Pemain disambut bonus signup lan muter ekstra, hadiah muat mingguan, cashback lan turnamen sing nyenengake.

  • Pengalaman Panganggo

    9
  • Software

    10
  • Bonus Lan Promosi

    7
  • Metode Pembayaran

    6
  • Reputation

    5
  • Mbayari Wektu

    9
  • Lowongan

    10

Casinos Liyane

  • LV BET

    7.9/10 Reputasi sing apik

    Bonus No Deposit Eur 5,55

    Wager Requirement: X50 (Watesan Aplikasi)

    • uk Lan Malta Dilisensi;
    • Situs Web Punika Cepak Ing 7 Basa;
    • A Wide Macem-Macem Of Games;
    • No 24/7 Support;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • CasinoEuro

    8.2/10 Reputasi sing apik

    100% Kanggo $ 4,000 Lan 400 Free Giliran ($ 0.25 / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 60 Bukaan Total Jumlah: Unlimited, Metode Pembayaran Didhukung: Skrill, Neteller

    • Licenses Saka Britania Raya Lan Malta;
    • Watesan Ora Mundur Total;
    • Kasedhiya Ing 8 Basa;
    • Akeh Negara Sing Diwatesi Lan Ora Bisa Nampa Bonus The;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Nomini Casino

    9.9/10 Reputasi sing apik banget

    100% Kanggo $ 2,000 100 Free Giliran ($ 0,4 / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 80, Bukaan Total Jumlah: Unlimited, Metode Pembayaran Didhukung: Skrill, Neteller

    • Dilisensi Miturut Malta;
    • A Pilihan Wide Of Games Saka Various Providers;
    • Live Chat Works 24 Jam A Day, 7 Days Minggu;
    • Saperangan Sosial Player On Sites Watchdog Other;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki