Gslot Casino - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
  • Urip Chat Kasedhiya 24/7;
  • Pilihan pembayaran macem-macem;
  • Game Friendly Friendly;

Cacat

  • Akeh negara sing diwatesi;

Details

Sing duwe N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.gslot.com/
Skor 937
Diadegake 2020
Lisensi Malta Gaming Authority
Basa Prancis, Inggris, Jerman, Norwegia, Finnish, Jepang
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi Gypsy Affiliates
Matesi Transfer EUR / USD 5,000 saben dina, EUR / USD 10,000 saben minggu, EUR / USD 30.000 saben wulan
Transfer Bank 24-72 jam
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 24-72 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-1 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 100% nganti € 100 + 100 rampog bonus ..., 50% nganti gandum 100 + 50 bonus, 50% nganti € 100 dina Selasa, 30 Bonus Sparta kanthi slot, Kamisays

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • Gslot Casino

    100% nganti € 100 + 100 rampog bonus ..., 50% nganti gandum 100 + 50 bonus, 50% nganti € 100 dina Selasa, 30 Bonus Sparta kanthi slot, Kamisays

Gslot Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Winz.io Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% bonus, nganti 400 CAD

    • Mata uang lan crypto sing diidini;
    • Pangolahan mundur cepet;
    • Bonus & Promosi Welcome Swara 5,000 game casino;
    • 24/7 Dhukungan cepet lan grapyak;
    • Casino sing apik banget;
    • diwatesi ing UK lan AS;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Kaboo Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    Bonus 200%, nganti 1000 SEK + 5 Latihan

    • Mesra mobile;
    • 0-24 pigura wektu total;
    • Panyedhiya piranti lunak top-tingkat;
    • Urip Ngobrol Kasedhiya 24/7;
    • Larangan negara liya;
    • Ora bisa ndeleng game tanpa ndhaptar;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • KatsuBet Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    10 Bonus Spins ing ELVIS Frog ing ..., 100% nganti 100 + 100 muter 100 + 100 bonus, 75% nganti € 100% simpenan 50% kanggo bonus deposit € 200

    • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Urip Live kasedhiya;
    • Game Friendly Friendly;
    • Live Chat ora kasedhiya 24/7;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki