GetSlots Casino - May 2022

Play Saiki
9.5/10 Reputasi sing apik banget
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Omah kanggo panyedhiya piranti lunak anjog;
  • Pilihan macem-macem pambayaran kasedhiya;
  • Mundur total 24 jam - sawise diproses;
  • Obrolan langsung mbukak 24/7;
  • Antarmuka sing ramah pangguna;

Cacat

  • Macem-macem larangan negara;

Details

Sing duwe DAMA N.V.
website https://www.getslots.com/
Skor 946
Diadegake 2020
Lisensi Curacao
Basa Inggris, Polandia, Jerman, Ceko
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi Chilli Partners
Matesi Transfer EUR / USD 2,500 saben dina, EUR / USD 10,000 saben minggu, EUR / USD 30.000 saben wulan
Transfer Bank 1-5 dina
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 1-5 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-12 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 100% nganti $ 225 + 15 + 150 nganti $ 225, $ 225, 2nD Deposit, 100% nganti $ 300, Bonus Deposit kaping 3, 30% nganti $ 800

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • GetSlots Casino

    100% nganti $ 225 + 15 + 150 nganti $ 225, $ 225, 2nD Deposit, 100% nganti $ 300, Bonus Deposit kaping 3, 30% nganti $ 800

GetSlots Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.5/10 Reputasi sing apik banget
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Betano

    9.4/10 Reputasi hebat

    Bonus Pelanggan Anyar 100% nganti 100 Euros

    • n/a;
    • n/a;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • ZenBetting Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 200 + 100 bonus ..., 50% nganti € 200 + 100 bonus ..., 25% nganti € 600, bonus simpenan kaping 3, 25%, bonus simpenan kaping 1

    • Mundur cepet (gumantung saka status);
    • Omah kanggo akeh panyedhiya piranti lunak ndhuwur;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mobile;
    • Pilihan game video sing winates poker game;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • True Flip Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    75% nganti € 300 / 0,5 BTC, 50% nganti € 400 / 0,5 BTC, 150% nganti € 30 / 0,04 BTC + 50 bonus slot, 100 simpenan kaping 4

    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • Casino duwe fasilitas chatting langsung;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Lobi sing ramah pangguna;
    • Sawetara watesan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki