DuxCasino - May 2022

Play Saiki
9.3/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
  • Pilihan pembayaran macem-macem;
  • Pembayaran sajrone 24 jam - sawise diproses;
  • Obrolan langsung mbukak 24/7;
  • Desain Mesra Mobile;

Cacat

  • Macem-macem larangan negara;

Details

Sing duwe N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.duxcasino.com/
Skor 932
Diadegake 2020
Lisensi Malta Gaming Authority
Basa Inggris, Jerman, Prancis, Finlandia, Polandia
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi Chilli Partners
Matesi Transfer EUR / USD 2,500 saben dina, EUR / USD 10,000 saben minggu, EUR / USD 30.000 saben wulan
Transfer Bank 1-5 dina
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 0-1 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 3-5 dina
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 100% nganti € 150 + 150 bonus spins, 75% nganti € 150, bonus simpenan 2nd, 100% nganti € / $ 200rd to € / $ 500

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • DuxCasino

    100% nganti € 150 + 150 bonus spins, 75% nganti € 150, bonus simpenan 2nd, 100% nganti € / $ 200rd to € / $ 500

DuxCasino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.3/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • CosmicSlot Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    50% nganti € 100 + 50 bonus spins ..., 100% nganti € 400 + 100 muter, 75% nganti € 250 + 50 bonus spins, 50% + 50 muter bonus

    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Dhukungan pelanggan multibingual kasedhiya;
    • Game Friendly Friendly;
    • Ana sawetara watesan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • GreenSpin.bet Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    10% kasak utawa entuk 15 ..., 100 muter bonus ing game ..., nganti 200 muter bonus, 50% nganti $ 500 reload bonus

    • Macem-macem panyedhiya piranti lunak;
    • Mundur total ing 24h nate diproses;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Urip Live kasedhiya;
    • Desain Mesra Mobile;
    • Jam Dhukungan Limited;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Casino Room

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 1000 + 200 bonus ..., 100% nganti € 1000 + 100 muter kaping pindho ..., 50% nganti € 100 + 100 spins, 50% nganti 100 sek

    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • Game bukti adil;
    • Ora bisa nelusuri game kanthi panyedhiya;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki