CosmicSlot Casino - May 2022

Play Saiki
9.3/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Pilihan pembayaran macem-macem;
  • Obrolan langsung mbukak 24/7;
  • Dhukungan pelanggan multibingual kasedhiya;
  • Game Friendly Friendly;

Cacat

  • Ana sawetara watesan negara;

Details

Sing duwe Altacore N.V.
website https://cosmicslot.com/en/
Skor 931
Diadegake 2020
Lisensi Curacao
Basa Inggris, Prancis, Rusia, Jerman, Portugis, Polandia, Finlandia, Norwegia
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi 13 Aff
Matesi Transfer EUR 400 saben transaksi, EUR 400 saben dina, EUR 10,000 saben wulan
Transfer Bank 24-72 jam
Dompet E-Dompet 24 jam
Kredit / Utang 24-72 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected], Tel:+35725654149
Wektu Ditundha 24 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 50% nganti € 100 + 50 bonus spins ..., 100% nganti € 400 + 100 muter, 75% nganti € 250 + 50 bonus spins, 50% + 50 muter bonus

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • CosmicSlot Casino

    50% nganti € 100 + 50 bonus spins ..., 100% nganti € 400 + 100 muter, 75% nganti € 250 + 50 bonus spins, 50% + 50 muter bonus

CosmicSlot Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.3/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • GreenSpin.bet Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    10% kasak utawa entuk 15 ..., 100 muter bonus ing game ..., nganti 200 muter bonus, 50% nganti $ 500 reload bonus

    • Macem-macem panyedhiya piranti lunak;
    • Mundur total ing 24h nate diproses;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Urip Live kasedhiya;
    • Desain Mesra Mobile;
    • Jam Dhukungan Limited;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Casino Room

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 1000 + 200 bonus ..., 100% nganti € 1000 + 100 muter kaping pindho ..., 50% nganti € 100 + 100 spins, 50% nganti 100 sek

    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • Game bukti adil;
    • Ora bisa nelusuri game kanthi panyedhiya;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • NightRush Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    50% bonus, nganti € 150

    • Pilihan game gedhe;
    • Main cepet;
    • Mesra mobile;
    • Urip obrolan 24/7;
    • Kasino Urip;
    • Ora Dhukungan Telpon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki