ComeOn Casino - May 2022

Play Saiki
9.3/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • 0-24 pigura wektu total;
  • Mesra mobile;
  • Fitur obrolan langsung;
  • Manual Flushing Manual;

Cacat

  • Ora ana dhukungan pelanggan 24/7;

Details

Sing duwe Co-Gaming Limited Casinos
website http://www.comeon.com
Skor 932
Diadegake 2008
Lisensi Malta Gaming Authority, Swedish Gambling Authority, Danish Gambling Authority
Basa Inggris, Finlandia, Norwegia, Swedia, Denmark, Jerman
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi ComeOn Connect Affiliates
Matesi Transfer Ora nyatakake
Transfer Bank 2-7 dina
Dompet E-Dompet 0-24 jam
Kredit / Utang 2-7 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-24 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, Ora ana lampu kilat sing dibutuhake, mobile / tablet, Olahraga
Ketentuan 100% nganti € / £ 25, 100% nganti 1000 NOK + 100 Bonus ..., 100% nganti 1500 CAD + nganti 300 Bonus giliran ing Fire Joker Slot, 100% nganti 100 SEK

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • ComeOn Casino

    100% nganti € / £ 25, 100% nganti 1000 NOK + 100 Bonus ..., 100% nganti 1500 CAD + nganti 300 Bonus giliran ing Fire Joker Slot, 100% nganti 100 SEK

ComeOn Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.3/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • DuxCasino

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 150 + 150 bonus spins, 75% nganti € 150, bonus simpenan 2nd, 100% nganti € / $ 200rd to € / $ 500

    • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Pembayaran sajrone 24 jam - sawise diproses;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mobile;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • CosmicSlot Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    50% nganti € 100 + 50 bonus spins ..., 100% nganti € 400 + 100 muter, 75% nganti € 250 + 50 bonus spins, 50% + 50 muter bonus

    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Dhukungan pelanggan multibingual kasedhiya;
    • Game Friendly Friendly;
    • Ana sawetara watesan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • GreenSpin.bet Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    10% kasak utawa entuk 15 ..., 100 muter bonus ing game ..., nganti 200 muter bonus, 50% nganti $ 500 reload bonus

    • Macem-macem panyedhiya piranti lunak;
    • Mundur total ing 24h nate diproses;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Urip Live kasedhiya;
    • Desain Mesra Mobile;
    • Jam Dhukungan Limited;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki