Cashmio Casino - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Desain sing ramah mobile;
  • 0-24 wektu mundur;
  • Penyedia piranti lunak top-tier;

Cacat

  • Ora ngobrol langsung;
  • Kudu didaftar kanggo hubungi Dhukungan;

Details

Sing duwe MT SecureTrade Limited Casinos
website https://www.cashmio.com/en/
Skor 937
Diadegake 2015
Lisensi Curacao
Basa Jerman, Norwegia, Inggris, Kanada, Jepang, Finnish, Swedia, Spanyol
RTP
Manual Flushing Diaudit umum
Program Afiliasi Cashmio Affiliates
Matesi Transfer Yen sampeyan menang Euro € 50.000 utawa luwih lan mutusake narik bagean utama sing menang (luwih saka 50%), mbayar saben sasion saben wulan nganti 10 wulan nganti jumlah lengkap mbayar.
Transfer Bank 0-24 jam
Dompet E-Dompet 0-24 jam
Kredit / Utang 0-24 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 1667
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 24 jam
Wektu Response n/a
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 18+ Sarat & Ketentuan ditrapake. Mangga gamble tanggung jawab - begajleanja.org

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • Cashmio Casino

    100% bonus, nganti $ 50 + 50 muter ing slot spinon

Cashmio Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Gslot Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 100 + 100 rampog bonus ..., 50% nganti gandum 100 + 50 bonus, 50% nganti € 100 dina Selasa, 30 Bonus Sparta kanthi slot, Kamisays

    • Omah kanggo perusahaan piranti lunak utama;
    • Urip Chat Kasedhiya 24/7;
    • Pilihan pembayaran macem-macem;
    • Game Friendly Friendly;
    • Akeh negara sing diwatesi;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Winz.io Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    100% bonus, nganti 400 CAD

    • Mata uang lan crypto sing diidini;
    • Pangolahan mundur cepet;
    • Bonus & Promosi Welcome Swara 5,000 game casino;
    • 24/7 Dhukungan cepet lan grapyak;
    • Casino sing apik banget;
    • diwatesi ing UK lan AS;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Kaboo Casino

    9.3/10 Reputasi hebat

    Bonus 200%, nganti 1000 SEK + 5 Latihan

    • Mesra mobile;
    • 0-24 pigura wektu total;
    • Panyedhiya piranti lunak top-tingkat;
    • Urip Ngobrol Kasedhiya 24/7;
    • Larangan negara liya;
    • Ora bisa ndeleng game tanpa ndhaptar;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki