Bitstarz Casino

Bitstarz Casino - May 2022

Play Saiki
8.5/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • 0-1 jam pigura wektu mundur;
  • Mesra mobile;
  • Urip Chat Kasedhiya 24/7;
  • Sertifikat kepercayaan;

Cacat

  • Macem-macem larangan negara;

Details

Duit EUR, USD, AUD, CNY, GBP, CAD, NOK, SEK
Max Total €15000 Saben Wulan
Max Mbayari Per Day €7500
Min. Total €20
Min. Simpenan €20
Mbayari Wektu 1 Day
Diwiwiti Pakaryan Saka Saka 2014
Sing duwe Direx N.V. Casinos
Commons Curacao
Kontak [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • Betsoft Gaming
  • NYX Interactive
  • iSoftBet
  • Quickspin
  • Amatic
  • Habanero
  • NextGen Gaming
  • Leander Games
  • Thunderkick
  • 1X2gaming
  • PariPlay
  • Playson
  • Rabcat
  • Yggdrasil Gaming
  • Play n GO
  • Evolution Gaming
  • Ezugi
  • gameart
  • Pragmatic Play
  • Genesis Gaming
  • Gameplay Interactive
  • Wagermill
  • EGT
  • Spinomenal
  • Magnet Gaming
  • Foxium

Simpenan

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Maestro
  • Paysafecard
  • bitcoin
  • Sofort
  • Bank Transfer
  • iDeal
  • Ethereum

Total

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • bitcoin
  • Bank Transfer
  • Ethereum

Negara Diwatesi

  • Spain
  • United States Of America
  • France
  • Canada
  • British Virgin Islands
  • United-kingdom
  • CanBruneiada

Bonus

  • 100% Kanggo 100 Eur Kanggo 180 Free Giliran (0.1 Eur / Spin)

    Minimal Simpenan: 20 Eur, The Bukaan Total Jumlah: Unlimited

  • Wager Requirement: 40X Bonus (Watesan Aplikasi)

    Bet Maksimum: Eur 5

  • Bonus Fast Punika Banget, The Jaman Validity Of Bonus The: 7 Days

    Free Giliran Sampe 180 Giliran Ing Macem-Macem Of Games, 0,1 Per Spin (The Total Value Of Up To Eur 18)

  • Kahanan Free Giliran: Betting X40, 20 Day Rotasi

Bitstarz casino Nyemak. Bitstarz pancen salah sawijining kasino online sing paling menarik lan inovatif. Bitstarz dikelola dening Direx N. Modernitas lan tawaran sing ditawakake Bitstarz kanggo kita, mula menehi kesempatan lan verifikasi kasino iki dhewe.

Bitstarz Casino Review

Bitstarz Casino main page

Bitstarz pancen salah sawijining kasino online sing paling menarik lan inovatif. Wiwit awal, kasino fokus ing implementasi solusi modern kanthi sukses lan spektrum game sing pancen jembar, lan suwe-suwe strategi iki dikembangake kanthi trampil. Bitstarz dikelola dening Direx NV, sing makarya ing Nicosia, Siprus, kanthi lisensi sing diwenehake dening pamrentah Curacao. Modernitas lan tawaran sing diwenehake Bitstarz kanggo kita, mula menehi kesempatan lan verifikasi kasino iki dhewe. Luwih saka tawaran bonus sing ditawakake kanggo kabeh akun anyar, mesthine minangka salah sawijining sing paling apik ing kabeh industri.

Desain lan UX

Dibandhingake karo kompetisi, situs web kasebut misuwur ing meh kabeh aspek: diwiwiti saka kemungkinan nggawe celengan, liwat sawetara game sing kasedhiya, kanggo welcome bonus lan jinis promosi lan fasilitas liyane kanggo para pemain. Situs web kasino intuisi lan gampang dilayari. Proses registrasi dhewe gampang banget lan mbutuhake pangguna mung cepet ngisi sawetara kolom sing ditampilake situs web, sing menehi informasi paling dhasar babagan kita. Plus penting liyane yaiku aplikasi seluler sing apik lan responsif. Nanging, kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan rincian tawaran sing diwenehake Bitstarz kanggo para pemain ing bagean luwih lanjut saka teks iki.

Metode celengan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Wiwit awal, portal kasebut kanthi jelas fokus marang panggunaan paling larang kesempatan. Faktor iki mesthi uga katon saiki. Kasino nawakake kamungkinan kanggo nyelehake ing Bitcoin, sing mesthi bakal dadi kauntungan penting kanggo akeh pemain. Kajaba iku, Visa lan Mastercard mbayar uga kertu kredit uga didhukung. Saluran pembayaran tambahan yaiku Paysafecard, Zimpler lan utamane dipercaya. Kajaba iku, ana dompet internet Netteler lan Skrill. Kaya sing sampeyan ngerteni, transfer dana ing kasus iki ora nemoni alangan utama.

Nanging, ana rong kekurangan sing kudu disebutake ing kene. Sing pertama babagan sistem konversi Bitcoin, sing sayangé ora disenengi. Masalah nomer loro yaiku ketidakmampuan mbayar ing PLN. Kita bisa nggawe penarikan nggunakake metode ing ngisor iki: Skrill, Sofort, Comepay, Visa, MasterCard, iDebit, Maestro, uga sawetara opsi liyane, dhaptar rinci sing bisa ditemokake ing situs web resmi kasino. Sampeyan uga bisa narik dana kanthi transfer bank, sing sampeyan ngerti, dudu standar kanggo kasino online.

Keandalan lan keamanan

Bitstarz dikenal minangka platform sing aman, nanging ana keluhan pemain. Wiwitane, ana sawetara prihatin babagan ora ana rong pangembang terkenal, yaiku Playtech lan Microgaming, sing biyen dianggep minangka prekara sing padha karo jaminan manawa kasino kasebut bisa dipercaya. Nanging, kanthi wektu, jebule yen ing situs web iki, rasa wedi ora ana dhasar. Saiki, keluhan saka pangguna utamane nyuda bonus lan cara kerja administrasi portal. Bisa nglaporake kewan omo bisa uga masalah. Kajaba iku, keluhan kudu digawe liwat e-mail, amarga formulir liyane ora efektif.

Sawetara ketentuan peraturan kasino uga dadi kontroversi. Kaping pisanan, Bitstarz casino de facto cadangan manawa identitas apus-apus utawa pengambilalihan akun dening pihak katelu minangka tanggung jawab tunggal pemain (klausa 3.1.4 aturan kasebut). Secara teoritis, platform kasebut uga duwe hak kanggo nindakake verifikasi tambahan kanggo data pribadi kita (kontak telpon, foto KTP, bentuk konfirmasi identitas liyane), nanging poin 3.1.4 saka peraturan sing dipraktikake ngalangi supaya saben akun / pengambilalihan data pribadi mung dadi masalah pangguna.

Untunge, ora ana keluhan ing antarane para pemain babagan kemungkinan pencurian data, sing tegese platform kasebut dilindhungi kanthi apik. Kajaba iku, kasino Bitstarz nglakokake kampanye informasi dhewe babagan panggunaan game judi sing tanggung jawab, sing mesthine uga kalebu kaluwihan kasino kasebut, luwih-luwih amarga kampanye kasebut dipikirake kanthi apik lan ngemot akeh informasi menarik.

Situs web kasebut duwe akeh pilihan kanggo ngubungi layanan pelanggan. Dheweke kalebu cara kayata: live chat, e-mail utawa kontak liwat media sosial kayata telegram, twitter, instagram, facebook lan vimeo. Operator uga duwe versi ekstensif FAQ, ing endi kita bisa nemokake akeh masalah sing ditemoni para pangguna kasino iki.

Piranti lunak lan macem-macem game

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming
Bitstarz Casino live games

Kasino kasebut dipuji dening para pangguna uga menehi tawaran game sing jembar, menarik lan diperkaya kanthi rutin. Ing situs web kasebut, kasino kasebut nyedhiyakake kasedhiyan luwih saka 600 game liyane. Saliyane game table standar, kita uga nemokake ing kene pilihan kayata Dragon Kingdom, Fire and Ice, Monster Munchies utawa Cherry Bomb Deluxe. Kajaba iku, tawaran kalebu, judhul sing paling populer, kayata Jack lan The Benstalk, Gonzo's Quest lan Dracula.

Mesthi wae, bathi gedhe saka situs web yaiku macem-macem game: game table, macem-macem game buah populer, lan akeh slot multi-line maju kanggo pemain sing luwih maju. Kabeh iki tegese meh kabeh pangguna bakal nemokake soko Bitstarz sing cocog karo preferensi masing-masing. Kajaba iku, platform kasebut mboko sithik berkembang, sing uga ditrapake kanggo spektrum game sing kasedhiya. Kasino kasebut misuwur amarga kerja sama karo pangembang terkenal lan kanthi cepet nerbitake judhul anyar, sing asring debut ing pirang-pirang kasino liyane sanajan wektu tundha pirang-pirang minggu.

Game seluler lan langsung

Situs web nawakake versi langsung sing digawe kanthi apik, lan kita bisa melu udakara 40 game liyane. Apike, statistik sing diwenehake para pemain nuduhake manawa udakara 90% dealer kasebut wanita sing apik banget, sing bisa uga ditindakake kanthi sengaja ing bagean kasino. Versi Live bisa digunakake kanthi nyata, realistis banget lan menehi luwih saka "pengganti" kanggo kasino nyata.

Kontak karo para croupier, utawa luwih becik para croupier, narik banget. Ing wiwitan game, kita mesthi disambut jeneng, nanging sajrone hiburan dhewe, kita duwe macem-macem kemungkinan nalika berinteraksi karo dealer. Lapisan visual uga pantes ditambah, lan ora mung babagan kaendahan fenomenal para dealer. Cara syuting lan dekorasi kabeh mesthi ditambah yen ditawakake paling akeh kasino online.

Versi seluler uga nawakake kemungkinan sing menarik. Kita bisa kanthi gampang ndownload saka Microsoft, App Store lan Google Play. Bitstarz bakal bisa digunakake ing telpon, tablet lan iPad. Pilihan sing apik banget yaiku kemampuan muter liwat X Box One. Kanthi cara iki, urutane critane game bisa dadi luwih efektif lan nyata tinimbang ing kasus, kayata laptop.

Penting, versi seluler duwe desain grafis sing apik lan, luwih becik, bisa digunakake kanthi lancar lan ora bakal bisa dideleng, kayata ngemot kaca alon utawa tiba-tiba likuiditas sajrone game kasebut. Aplikasi seluler uga gampang digunakake lan ora mbutuhake akeh ruang disk, dadi sampeyan bisa kanthi gampang ndownload ing piranti apa wae.

Bonus lan promosi

Bitstarz duwe tawaran bonus sing apik banget kanggo pemain anyar, sing dipérang dadi 4 bagean, kita bisa nglumpukake total 2.250 Euro utawa 5 BTC:

  • Bonus Simpenan Pertama - 100% nganti 400 Euro utawa 1 BTC
  • Bonus Simpenan Kapindho - 50% nganti 450 Euro utawa 1 BTC
  • Bonus Simpenan Katelu - 50% nganti 900 Euro utawa 2 BTC
  • Bonus deposit kaping papat - 100% nganti 450 Euro utawa 1 BTC
  • Ora ana bonus deposit - 20 giliran gratis
  • Muat maneh Bonus - 50% nganti 1000 Euro
  • Giliran gratis ing dina Rebo - Saben dina Rebo yen sampeyan setor 120 Euro, kita bakal nampa 20 giliran gratis. Simpenan 350 Euro yaiku 80 puteran gratis, yen kanthi deposit 680 Euro, kita bakal entuk nganti 200 muter gratis kanthi gratis.

Mesthine, iki ora kabeh bonus sing kasedhiya ing kasino, sing nyedhiyakake macem-macem jinis penawaran, amarga kita bisa entuk dhuwit gratis utawa muter gratis. Disaranake sampeyan ngunjungi situs web lan maca kabeh penawaran promosi sing disiapake kanggo pangguna. Kode promosi Bitstarz utawa promosi liyane bisa nyenengake ing situs iki kanthi luwih apik.

Awis bali

Simpenan minimal mung € 20 utawa sing padha, kasino kasebut minangka platform sing ramah kanggo para pemain sing ngetrapake jumlah sing luwih cilik. Kelemahan tartamtu bakal dadi wektu mundur kanggo sawetara cara. Nalika penarikan ing Bitcoin lan liwat dompet online digawe langsung, penarikan liwat transfer bank utawa menyang kertu pambayaran bisa nganti 5 dina. Ing wektu sing padha, jumlah mundur minimal uga mung 20 euro, sing mesthine bisa dadi tambahan kanggo Bitstarz maneh.

Pitakonan Paling Sering

  • 1. Apa kasino duwe kode promosi?

    Sayange, ora ana kode promosi. Nanging, nawakake bonus sambutan sing apik banget nganti 2.250 Euro utawa 5 BTC. Iki minangka injeksi kas kanggo pemain anyar. Perlu dielingake manawa 5 BTC saiki udakara 200.000. zlotys lan kita bisa nampa dhuwit kaya saka kasino. Perlu ditambahake yen bali kanggo registrasi, kasino nawakake 20 giliran gratis tanpa deposit.

  • 2. Apa kasino nawakake slot jackpot?

    Ya! Ing kene sampeyan bakal nemokake slot jackpot maju paling populer ing pasar, kayata: Mega Moolah utawa King Cashalot, kanthi hadiah hadiah sawetara yuta zlotys.

  • 3. Apa Bitstarz kasino aman?

    Nggih iku casino. sing ngetutake kabeh jinis aturan keamanan, sing asale saka pendapat pangguna lan riwayat operasi platform iki, sing ora nate nemoni masalah operasi ing sejarah kasebut. Reputasi sing apik lan panggunaan teknologi paling anyar tegese sampeyan bisa menehi rekomendasi kasino iki tanpa ragu. Sanajan kasunyatane yen lisensi lan status hukum ing Indonesia durung diatur, para kreator ngupayakake manawa kabeh wis rampung ing tombol pungkasan.

  • 4. Apa portal kasebut duwe kasino langsung?

    Ya, kasino nawakake play dealer langsung ing platforme, sing dadi tanggung jawab pangembang game kasino Evolution Gaming. Platform kasebut nyedhiyakake luwih saka 30 jinis macem-macem jinis game table kayata roulette, blackjack, poker utawa baccarat ing macem-macem jinis.

  • 5. Apa kasino duwe versi basa Indonesia?

    Nuwun sewu, mboten. situs web kasebut ora duwe versi basa Indonesia. Nanging, kasino sing modern lan grapyak banget dadi pemain dadi kekurangan sing bakal ditampa dening akeh pemain. Nanging, kita ngarep-arep supaya mbesuk kahanan iki bakal beda lan basa kita uga bakal katon ing platform sing mesthi wae iki menarik.

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
8.5/10 Reputasi hebat

Bitstarz minangka salah sawijining kasino online sing paling apik. Bener manawa platform kasebut bisa nambah sawetara reservasi (kontak karo administrasi, sawetara poin peraturan), nanging umume kasino katon apik banget. Versi live utamane nyengsemake, sing bisa diarani langkah sabanjure kanthi realisme. Game kasebut dimainake karo dealer nyata, kemungkinan interaksi beda lan beda-beda, lan ana sekitar 40 pilihan sing beda kanggo dipilih nalika nerangake babagan game table. Ing aspek iki, portal kasebut jelas bakal dadi salah sawijining usulan paling menarik ing pasar.

Nanging, uga fungsi "dhasar" ing platform kasebut kudu diakoni. Akeh macem-macem pilihan babagan deposit lan penarikan dana, sistem bonus sing cukup menarik, akeh acara tambahan, tawaran game sing akeh lan terus dianyari. Situs web iki uga gampang dilayari lan ditata kanthi apik, lan versi kanggo aplikasi seluler ditondoi kanthi responsif sing gedhe.

Kajaba iku, ana uga tabel VIP, ing endi kita main kanggo saham sing luwih dhuwur, sing uga nambah adrenalin, luwih-luwih yen dikombinasikake karo perusahaan wanita ayu.

Umumé, Bitstarz katon minangka platform sing menarik banget, macem-macem lan inovatif, nanging duwe sawetara kekurangan. Pemain pungkasan asring nyakup kontak sing rada angel karo administrasi lan sistem komplain. Kajaba iku, kasino kasebut ora kasedhiya ing versi basa Indonesia lan ora ndhukung mata uang Indonesia. Ora preduli iki, kaluwihan situs web kasebut jelas luwih gedhe tinimbang kekurangane, luwih-luwih amarga, contone, kesulitan ngubungi administrasi mung kacarita dening sawetara pangguna. Platform kasebut ngidini sampeyan muter kanthi setor sing murah (20 euro) lan kemungkinan penarikan saka jumlah sing padha. Iki tegese pangguna bisa mriksa platform kanthi luwih dhisik, pambiji babagan aspek, lan banjur nambah jumlah deposit sing luwih gedhe.

  • Pengalaman Panganggo

    9
  • Oprogramowani

    10
  • Bonus Lan Promosi

    8
  • Metode Pembayaran

    10
  • Reputation

    9
  • Mbayari Wektu

    10
  • Lowongan

    9

Casinos Liyane

  • Winward Casino

    5.0/10 Reputasi rata-rata

    Bonus No Deposit Eur 45

    WYŁĄCZNIE DLA ODWIEDZAJĄCYCH KASYNO GURU

    • Games Live;
    • Kompatibel Karo Gadgets Portable;
    • Ssl Enkripsi;
    • Live Chat Mung Cepak Sawise Registration;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Cadoola Casino

    8.4/10 Reputasi sing apik

    100% Kanggo $ 2,000 Lan Sampe 200 Free Giliran ($ 0,4 / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 80, Bukaan Total Jumlah: Unlimited, Metode Pembayaran Didhukung: Skrill, Neteller

    • 11 Basa;
    • 24/7 Live Chat;
    • 22 Vendor Software;
    • Wager Limit Of € 5 Nalika Bonus The Apa Active;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Casino X

    7.0/10 Reputasi sing apik

    200% Kanggo Eur 50 200 Free Giliran (0.1 Eur / Spin)

    Minimal Simpenan: 20 Eur Bukaan Total Jumlah 10-Melu Simpenan

    • 25 Software Vendor Beda;
    • A Dhaftar Wide Of Pilihan Banking;
    • Games Live;
    • Dhukungan Ora Cepak 24 Jam A Day, 7 Days Minggu;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki