Betsafe Casino

Betsafe Casino - May 2022

Play Saiki
8.9/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • 0-24 pigura wektu total;
  • Mundur total;
  • Urip obrolan mbukak 24/7;
  • Fair Fair dening TST;

Cacat

  • Macem-macem negara sing diwatesi;
  • Ora ana nomer telpon internasional;

Details

Duit EUR, USD, NOK, PLN, GBP, SEK, BGN
Mbayari Wektu 1 Day
Max Total €1500000 Saben Wulan
Diwiwiti Pakaryan Saka Saka 2006
Max Mbayari Per Day €50000
Sing duwe BML Group Ltd Casinos
Min. Total €20
Commons Malta, UK
Min. Simpenan €10
Kontak [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • Thunderkick
  • Red Tiger Gaming
  • Play n GO
  • Evolution Gaming
  • Ongame

Simpenan

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Maestro
  • Paysafecard
  • Trustly
  • EntroPay
  • Bank Transfer
  • iDeal

Total

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • EntroPay
  • Bank Transfer
  • PayPal

Negara Diwatesi

  • Afghanistan
  • Algeria
  • Angola
  • Czech Republic
  • Estonia
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iraq
  • Italy
  • Kuwait
  • Latvia
  • Pakistan
  • Portugal
  • Spain
  • Turkey
  • United States Of America
  • France
  • Denmark
  • Austria
  • Belgium
  • United-kingdom
  • Greece
  • Jordan
  • Qatar
  • Rwanda
  • Saudi Arabia
  • Australia
  • China
  • Cuba
  • Indonesia
  • Libya
  • United Arab Emirates
  • Puerto Rico
  • Lithuania
  • Somalia
  • Tunisia
  • Slovenia
  • British Virgin Islands
  • Mauritius
  • Malaysia

Bonus

  • 100% Kanggo $ 1,000 Lan Sampe 200 Free Giliran (0,5 Usd / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 40 Bukaan Total Jumlah: Unlimited

  • Requirements Kanggo Plant: 35X Bonus (Watesan Aplikasi)

    Bet Maksimum: $ 25

  • Bonus Fast Punika Banget, The Jaman Validity Of Bonus The: 30 Days

    Free Giliran Sampe 200 Giliran Ing Starburst, $ 0,5 Per Spin (Total Value: $ 100)

  • Kahanan Free Giliran: Departemen Saka X35, The Isih Telung Dina

Casino Betsafe - Nyemak. Betsafe Casino muncul ing pasar Indonesia ing taun 2007 lan wiwit cepet entuk akeh klompok pemain biasa. Betsafe 50 minangka kasino online gedhe sing tegese duwe 3 kasino beda ing siji platform. Kanggo akeh, iki bisa uga nggumunake, nanging nalika mbukak situs web Betsafe, sampeyan bakal bisa ndeleng: Casino Black sing dikelola dening CryptoLogic, Casino Red sing tanggung jawab NetEnt lan Live Casino sing dioperasikake dening Evolution Gaming.

Betsafe Casino Review

Betsafe Casino

Betsafe Casino muncul ing pasar Indonesia ing taun 2007 lan wiwit cepet entuk akeh klompok pemain biasa. Saiki, kasino kasebut nyedhiyakake udakara yuta yuta, kalebu kasino paling penting ing Indonesia, uga kalebu situs judi paling gedhe ing saindenging jagad. Warta iki kasedhiya ing pirang-pirang basa, nawakake macem-macem opsi mata uang lan macem-macem cara mbayar. Ing taun 2011, kasino kasebut dijupuk dening tim Betsson, sing minangka salah sawijining industri sing paling dihormati.

Kabeh situs kasedhiya ing basa Indonesia - beda karo akeh kasino sing mung nawakake basa Inggris lan kemungkinan transaksi ing euro. Kita bisa kanthi gampang mbayar ing kasino kanthi mata uang Indonesia. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa kasino iki misuwur banget ing antarane Indonesia - ngidini sampeyan main kanthi bebas, tanpa kudu nglawan alangan basa sing angel.

Situs web alternatif Betsafe

Betsafe 1Betsafe 21Betsafe 41Betsafe 61
Betsafe 2Betsafe 22Betsafe 42Betsafe 62
Betsafe 3Betsafe 23Betsafe 43Betsafe 63
Betsafe 4Betsafe 24Betsafe 44Betsafe 64
Betsafe 5Betsafe 25Betsafe 45Betsafe 65
Betsafe 6Betsafe 26Betsafe 46Betsafe 66
Betsafe 7Betsafe 27Betsafe 47Betsafe 67
Betsafe 8Betsafe 28Betsafe 48Betsafe 68
Betsafe 9Betsafe 29Betsafe 49Betsafe 69
Betsafe 10Betsafe 30Betsafe 50Betsafe 70
Betsafe 11Betsafe 31Betsafe 51-
Betsafe 12Betsafe 32Betsafe 52-
Betsafe 13Betsafe 33Betsafe 53-
Betsafe 14Betsafe 34Betsafe 54-
Betsafe 15Betsafe 35Betsafe 55-
Betsafe 16Betsafe 36Betsafe 56-
Betsafe 17Betsafe 37Betsafe 57-
Betsafe 18Betsafe 38Betsafe 58-
Betsafe 19Betsafe 39Betsafe 59-
Betsafe 20Betsafe 40Betsafe 60-

Desain lan UX

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing narik kawigaten nalika sampeyan ngetik situs web kasino yaiku desain grafis sing sampurna. Nggunakake situs web nyenengake lan intuisi. Nanging, situs web kasino ora mung penampilan - uga ing babagan program ana ing level sing dhuwur banget.

Betsafe 50 minangka kasino online gedhe sing tegese duwe 3 kasino beda ing siji platform. Kanggo akeh, iki bisa uga nggumunake, nanging nalika mbukak situs web Betsafe, sampeyan bakal bisa ndeleng: Casino Black sing dikelola dening CryptoLogic, Casino Red sing tanggung jawab NetEnt lan Live Casino sing dioperasikake dening Evolution Gaming. Tawaran gedhe, adaptasi kanggo para pemain saka Indonesia, dadi papan sing sampurna kanggo miwiti utawa nerusake perjalanan judi. Ayo tambahake manawa situs web pancen intuisi lan nyenengake. Intine nggawe kasino sing dilisensi ing Malta minangka alternatif lan macem-macem gameplay sing apik.

Metode celengan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Betsafe 49 nawakake macem-macem cara pambayaran - ora ana pangguna sing kudu nemoni masalah nalika ngrampungake transaksi kasebut. Kita bisa mbayar nganggo kertu (kalebu Visa, MasterCard), sing minangka salah sawijining metode pambayaran sing paling populer. Sampeyan uga bisa nggunakake kertu Płatności24, Entropay virtual utawa Neteller.

Pemain uga bisa nggunakake celengan liwat Trustly lan mbayar nganggo dompet EcoPayz online. Uga ana metode pembayaran sing saya populer ing taun-taun pungkasan - Revolut.

Keandalan lan keamanan

Data operator situs web jelas, transparan lan bisa diakses kabeh wong. Situs web iki dikelola dening BML Group Ltd, kanthi lisensi sing cocog sing diterbitake dening Otoritas Gaming Malta. Lisensi komisi game lan lotre njamin manawa perusahaan ora bakal mandheg sewengi, bisa dipercaya lan sampeyan bisa dipercaya kanthi dhuwit. Kasino kasebut adhedhasar ing Malta, sing cukup khas kanggo nggawe bookmark lan layanan judi.

Kasino Betsafe bisa dianggep aman tanpa ragu-ragu - keamanan uga dipengaruhi dening kerja sama kasino karo raksasa pembayaran kayata Visa utawa Mastercard.

Akeh panemu pamuter sing ngonfirmasi manawa Betsafe 53 minangka kasino sing aman lan aman sing njamin katentreman game. Celengan lan penarikan cepet lan lancar, lan kita ora bakal kaget karo komisi sing ndhelik. Layanan pelanggan njamin manawa ana masalah bisa ditanggulangi kanthi cepet lan efisien. Supaya sampeyan bisa miwiti main ing Betsafe 60 Casino tanpa kuwatir kelangan dhuwit.

Ora mung game lan estetika situs web sing ana ing level dhuwur, nanging uga layanan pelanggan. Ing situs web sampeyan bakal nemokake formulir kontak, lan Indonesia bisa nggunakake obrolan sing kasedhiya saben dina wiwit jam 11.00-18.00, dene obrolan nganggo basa Inggris kasedhiya saben jam. Ora tanpa alesan manawa kasino ndhukung pemain sing akeh banget - mesthine kudu diwenehi perhatian lan rekomendasi.

Piranti lunak lan macem-macem game

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming
Betsafe Casino mobile games

Nomer game sing kasedhiya ndadekake Betsafe Casino dadi salah siji sing paling apik. Akeh situs web sing mung nawakake game saka siji produser. Ing layanan iki, para pemain entuk kesempatan kanggo main game saka macem-macem jaringan, kalebu NetEnt utawa Microgaming. Umume piranti lunak kasebut diproduksi dening Net Entertainment,

Betsafe 54 nawakake macem-macem roulet, poker, blackjack lan macem-macem slot sing menarik. Pemain bakal nemokake klasik kayata Nights Arab, Gonzo's Quest, Hall of Gods, uga produk anyar - Jurassic Park, Go Bananas, Mega Fortune Dreams ... lan liya-liyane. Sampeyan uga mokal ora ngelingi game sing ditindakake kanthi nyata - dening croupier nyata.

Kasino nawakake 125 game karo jackpot, luwih saka 1100 mesin slot, meh 50 game table lan 14 versi roulette online. Sampeyan uga bisa nyoba Video Poker kanthi 15 versi. Uga ana tabel klasik, sing nyedhiyakake macem-macem jinis - kaya sing dingerteni kanthi jeneng "bandit siji-bersenjata".

Wong sing miwiti petualangan karo game kasebut mesthi bakal nemokake ing kasino Betsafe. Tawaran kasebut diadaptasi kanggo dheweke kanthi nyiyapake tabel anonim. Thanks kanggo iki, pemain liyane sing luwih berpengalaman ora bakal ngerti yen dheweke lagi urusan karo wong sing nembe nggawe akun utawa anyar ing game kasebut.

Game seluler lan langsung

Tampilan situs web nuduhake perhatian babagan detail lan pendekatan profesional kanggo desain. Desain grafis didhasarake utamane ing warna peteng, sing dianggep akeh pemain minangka praktis lan swasana bangunan. Sampeyan ora prelu nginstal aplikasi tambahan kanggo bisa diputer - game dimainake nganggo browser web ing sistem flash.

Situs web kasino jelas. Navigasi ora dadi masalah, lan pemain anyar bakal gampang nemokake kabeh informasi sing dibutuhake, sing uga difasilitasi dening mesin telusuran ing situs kasebut.

Wong sing ngurmati dosis adrenalin lan rasa seneng mesthi bakal seneng main ing kasino langsung. Kepiye cara kerjane? Dadi ing endi wae ing jagad iki, kita duwe kesempatan kanggo melu game kasebut, sing sekaligus ana ing kasino nyata. Bets ditampa kanthi online lan pemain dadi klien saka dealer profesional.

Game sing paling populer ing kasino langsung yaiku roulette, lan Blackjack lan Baccarat uga misuwur.

Betsafe ora lali babagan pangguna seluler. Versi seluler situs web bisa digunakake tanpa masalah ing piranti apa wae sing ana ing Android lan iOS. Penting, aplikasi kasebut ora mung menehi akses menyang akeh game, nanging uga njamin transfer dhuwit kanthi aman. Ing wektu nalika akeh wong nggunakake tablet lan smartphone, iku nyenengake banget.

Kanggo ndhaptar, sampeyan kudu nggunakake browser web, sing mbukak akses menyang kabeh fungsi. Aplikasi kasebut kasedhiya ing App Store lan Google Play Store. Sampeyan bisa nggunakake saka ngendi wae ing jagad iki, lan uga gratis.

Versi seluler saka kasino minangka conto aplikasi sing kanthi efisien lan ngakoni pilihan pangguna. Rekomendasi kanggo game sabanjure diadaptasi karo kabutuhane, aplikasi uga ngelingi game favorit. Program kasebut bisa diadaptasi karo kabutuhan sampeyan, sing dadi kauntungan gedhe - kita mung bakal nampa kabar sing disenengi.

Bonus lan promosi

Betsafe Casino narik kawigaten para pemain anyar kanthi bonus sambutan sing apik - tawaran iki ngluwihi kompetisi kanthi akeh aspek. Pangguna anyar bisa nggunakake rong bonus kasino (sawise rong setor pertama), sing mesthi ngajak sampeyan mbukak akun.

Kanthi setor minimal € 40, kita njamin bonus sambutan ing deposit pertama sampeyan. Kita entuk nganti 200 puteran gratis ing Starburst lan 50 giliran gratis ing Wolf Club. Kajaba iku, kita bakal entuk dobel saka setor pertama (yen sampeyan pengin entuk kolam bonus lengkap, sampeyan kudu setor 1000 Euro - bonus sambutan 100% nganti 1000 Euro).

Bonus sambutan sing sampeyan entuk sawise setor kaping pindho luwih sithik nanging isih apik. Jumlah kasebut 50% nganti 2000 Euro, lan kanthi setoran paling ora 40 Euro, kita bisa nampa 200 spinn gratis ing slot Quest Gonzo.

Pemain bisa nggunakake promosi kasino biasa. Ana asring nawakake giliran gratis kanggo pemain aktif, sampeyan uga bisa bonus bonus, uga balapan slot. Thanks kanggo iki, asring diarani kasino online gratis. Betsafe Casino uga ngatur kontes. Saka wektu ke wektu, sampeyan bisa menang hadiah sing terkenal, kayata lelungan menyang macem-macem papan sing menarik. Pemain uga bisa nggunakake promosi minggon. Kabeh promosi saiki bisa ditemokake ing situs web kasino. Sampeyan pancen kudu kenal karo tawaran kasebut - akeh pemain sing bakal nemokake promosi sing apik banget ing kana.

Bonus kasebut kudu dibayar 35 kaping sajrone 3 dina sawise nampa.

Awis bali

Ora preduli saka formulir apa sing dipilih, kita bisa nemtokake keamanan transaksi - kabeh dienkripsi kanthi bener, mula ora ana alesan kanggo kuwatir babagan dana. Simpenan minimal ing kasino yaiku 15 Euro. Nanging, ora ana watesan mundur total. Kurang komisi transaksi uga migunani kanggo para pemain.

Pitakonan Paling Sering

  • 1. Kepiye cara mbusak akun kasino?

    Kanggo mbusak akun karo Betsafe, sampeyan kudu tindakake prosedur standar sing bakal diwiwiti karo layanan pelanggan, sing kudu dikontak sadurunge. Kanthi mbusak akun, kita ora bakal bisa mbukak akun liyane maneh.

  • 2. Kepiye cara narik dhuwit saka kasino?

    Ana akeh cara kanggo narik dana sing bisa digunakake ing kasino. Ing Indonesia, cara sing paling populer yaiku dompet elektronik kayata Skrill lan Neteller. Wektu mundur standar yaiku 24 jam, nanging bisa ditambah nganti 5 dina kerja nalika nggunakake transfer bank. Kanggo ndeleng opsi mundur total sing kasedhiya, monggo mlebu menyang akun pamuter lan bukak manajemen profil.

  • 3. Bonus apa sing ditawakake Betsafe Casino?

    Situs web nawakake macem-macem bonus, nanging sing paling penting yaiku bonus sambutan, supaya bisa entuk 3000 Euro + putaran gratis. Sampeyan mung perlu kanggo njaluk bonus yaiku nggawe akun pamuter lan nggawe setor pertama. Kunjungi kasino kanggo penawaran bonus saiki.

  • 4. Apa situs web duwe aplikasi seluler?

    Nggih Kanggo nggampangake hiburan, aplikasi khusus digawe kanggo para pemain, sing kasedhiya kanggo Android lan piranti sing nganggo sistem operasi iOS. Aplikasi kasebut bisa mlaku kanthi lancar lan nawakake sebagian besar game sing ditemokake ing versi kasino normal ing kasino. Nanging, elinga manawa kanggo nggunakake kasino online liwat piranti seluler, ora perlu ndownload aplikasi kasebut, amarga situs web responsif lan adaptasi karo piranti seluler kanthi otomatis lan adaptasi karo piranti sing digunakake kanggo ngunjungi kasino.

  • 5. Apa lisensi lan status hukum ing Indonesia?

    Betsafe Casino duwe lisensi sing dibutuhake kanggo operator menehi tawaran kanggo para pemain saka Indonesia. Undhang-undhang saiki sing berlaku ing Indonesia ora jelas babagan perkara iki, nanging versi resmi sing diadopsi pamrentah minangka monopoli sing mantep, sing ditindakake dening perusahaan sing digawe khusus dening negara kasebut. Sanalika, pengin ngunjungi kasino manca kanthi bebas, para pemain bisa nggunakake program VPN khusus sing ngidini nggunakake situs kanthi bebas masalah kaya ing wilayah negara kita.

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
8.9/10 Reputasi hebat

Antarane kasino online, situs web iki pancen salah siji sing paling apik - kalebu tawaran sing akeh lan bonus sing disenengi, peduli karo pemain lan penak nggunakake situs web. Kasino duwe pilihan akeh game, lan para pangembang terus nambah solusi sing dikenalake. Fungsi, transparansi lan keamanan. Iki carane sampeyan nggambarake kasino Betsafe. Muter kasebut minangka jaminan wektu sing nyenengake lan pendekatan profesional kanggo pemain kasebut.

  • Pengalaman Panganggo

    9
  • Software

    9
  • Bonus Lan Promosi

    8
  • Metode Pembayaran

    8
  • Reputation

    8
  • Mbayari Wektu

    8
  • Lowongan

    10

Casinos Liyane

  • Vulkan Vegas Casino

    7.7/10 Reputasi sing apik

    100% Sampe $ 1.200 Lan 25 Free Giliran ($ 1 / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 40 Bukaan Total Jumlah: Unlimited

    • 0-24 Mbayari Time Frame;
    • Friendly Piranti Mobile;
    • Vendors Top-Undakan Software;
    • Ora Toll Free Number;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betsson

    8.5/10 Reputasi hebat

    100% Sampe $ 500

    Minimal Simpenan: $ 40 Bukaan Total Jumlah: Unlimited

    • Dilisensi Saka Britania Raya Lan Malta;
    • Swara 17 Taun Saka Pengalaman;
    • Publicly Perdagangan Minangka Nasdaq Stockholm: Betsson B;
    • Swara 30 Negara Dudu Layak Kanggo Sambutan Bonus - Including The uk;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • bwin Casino

    7.3/10 Reputasi sing apik

    100% Kanggo Eur 200

    Minimal Simpenan: 10 Eur, The Bukaan Total Jumlah: Unlimited

    • UK Gambling Komisi Commons;
    • Dites Lan Approved Miturut E-Cogra Lan Itech Labs;
    • A Wide Range Of Pilihan Banking;
    • Dhukungan Pelanggan Ora Cepak 24 Jam A Day, 7 Days Minggu;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki