Betchan Casino

Betchan Casino - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Nawakake 7 basa liyane;
  • Aman karo enkripsi SSL;
  • Buktine adil dening audit independen;
  • Dianugerahi sertifikat kapercayan;
  • Live Chat Bukak 24/7;

Cacat

  • Ora Dhukungan Telpon;

Details

Duit EUR, USD, AUD, GBP, CAD, NOK, PLN, SEK, BTC, RUB
Mbayari Wektu 1 Day
Max Total €25000 Saben Wulan
Diwiwiti Pakaryan Saka Saka 2015
Max Mbayari Per Day €4000
Sing duwe SoftSwiss N.V. Casinos
Min. Total €20
Commons Curacao
Min. Simpenan €20
Kontak [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • iSoftBet
  • Quickspin
  • Amatic
  • Habanero
  • NextGen Gaming
  • Thunderkick
  • Evolution Gaming
  • Genesis Gaming
  • Ezugi
  • gameart
  • 2by2 Gaming

Simpenan

  • Visa/Master Card
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Maestro
  • bitcoin
  • Sofort
  • Trustly
  • QIWI

Total

  • Visa/Master Card
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Maestro
  • bitcoin
  • Sofort
  • Trustly
  • QIWI
  • Bank Transfer

Negara Diwatesi

  • Afghanistan
  • Albania
  • Angola
  • Bulgaria
  • Cambodia
  • Czech Republic
  • Estonia
  • Guyana
  • Hong Kong
  • Iraq
  • Israel
  • Latvia
  • Mexico
  • Pakistan
  • Portugal
  • Romania
  • Spain
  • United States Of America
  • Singapore
  • Denmark
  • Australia
  • South-korea
  • Lithuania
  • Ukraine

Bonus

  • 100% Kanggo 500 $ Lan 30 Free Giliran (0.4 $ / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 100 Bukaan Total Jumlah: Unlimited

  • Wager Requirement: 40X Bonus (Watesan Aplikasi)

    The Bukaan Rate: $ 20

  • Bonus Fast Punika Banget, The Jaman Validity Of Bonus The: 30 Days

    Free Giliran Sampe 30 Giliran Ing Fire & Steel, $ 0,4 Per Spin (Total Value: $ 12)

  • Kahanan Free Giliran: Aktifake X50

Betchan casino Nyemak. Kasino online Betchan kalebu klompok internasional DIREX N. Betchan nawakake macem-macem cara kanggo para pemain kanggo nggawe deposit lan penarikan. Ora ana sangsi manawa aman kanggo muter Betchan.

Betchan Casino Review

Kasino online Betchan kalebu klompok Kasino DIREX NV internasional, sing duwe lisensi sing dibutuhake kanggo nindakake kegiyatan. Iki dianugerahi dening panguwasa sing gegandhengan ing Curacao ing 2015. Wiwit iku, situs web kasebut terus berkembang lan, kanthi langkah demi langkah, entuk pangenalan ing antarane para pemain ing saindenging jagad. Lisensi lan status hukum ing Indonesia durung ditemtokake, nanging bisa dianggep situs web kasebut uga bakal teka ing negara kita.

Desain lan UX

Situs web kasebut cetha banget, bisa diwaca lan fungsional. Sampeyan ora bakal nemokake akeh elemen grafis sing ora perlu ing kene, mung elemen sing paling penting. Mula, para pamula uga para pemain lanjutan bakal golek dalan ing kene. Sing paling penting, situs web iki kasedhiya ing basa Indonesia. Kajaba iku, uga ana versi ing: Inggris, Jerman, Rusia, Norwegia, Finlandia, Portugis, Spanyol lan Selandia Baru.

Ana macem-macem jinis game sing digunakake para pemain ing kene sing bakal nyenengake kabeh wong. Tawaran kasebut kanthi rutin ditambah, mula ora ana pangguna sing bakal bosen. Nanging, kudu dielingake manawa situs web kasebut mung bisa digunakake para pemain diwasa saka negara-negara sing judi online sah. Kanggo bisa miwiti petualangan karo kasino online iki lan nampa giliran gratis, sampeyan kudu ndhaptar. Iki gampang banget lan ora kudu luwih saka 2 menit.

Metode celengan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Betchan nawakake macem-macem cara kanggo deposito lan mbatalake dhuwit. Kasedhiyan gumantung karo mata uang sing dipilih. Yen kita mutusake yen bakal dadi zloty Indonesia, mula kita bisa nggunakake opsi pambayaran kayata:

  • kertu kredit: Visa, Maestro, MasterCard
  • dipercaya,
  • Neosurf
  • ecoPayz.

Yen mata uang sing dipilih yaiku euro, kita uga bakal bisa nggunakake: Transfer cepet, ecoVoucher lan WebMoney. Preduli cara pembayaran sing dipilih, situs web ora bakal dikenani biaya tambahan. Nanging, ana jumlah minimal lan maksimum sing wis ditemtokake. Simpenan paling murah ing Euro bisa digawe liwat Neosurf lan 45 PLN. Kosok baline, celengan paling dhuwur, udakara EUR 20.000, bisa dipilih nalika milih ecoPayz. Yen mata uang sing dipilih yaiku Euro, mula deposit minimal yaiku EUR 20 lan maksimal EUR 10.000. Kabeh pembayaran langsung dikreditake menyang akun, dadi sampeyan bisa langsung muter.

Keandalan lan keamanan

Ora ana sangsi manawa aman kanggo muter Betchan. Iki minangka salah sawijining kasino online paling misuwur ing donya, sing dipercaya atusan ewu pemain. Situs web mung nggunakake piranti lunak sing diwenehake dening produsen sing wis kabukten. Iki njamin manawa kabeh wis dites kanthi bener lan bisa dipercaya.

Kajaba iku, situs web nggunakake teknologi SSL, sing efektif ndhelik kabeh data sing dikirim ing antarane server kasino lan komputer utawa telpon pangguna. Keamanan solusi iki dikonfirmasi dening sertifikat sing diterbitake dening Comodo, ahli keamanan perangkat lunak.

Kabeh pembayaran sing digawe ing situs web uga digawe dening mitra sing bisa dipercaya. Iki tegese saben pemain bisa yakin manawa data pribadhi lan dana setor kasebut pancen aman lan ora bakal tiba ing tangan sing salah.

Saben pemain uga kudu ngerti manawa game casino ora njamin 100% kemenangan lan bisa uga kelangan dhuwit sing disimpen. Betchan menehi perhatian banget marang game sing tanggung jawab. Kasedhiya ing kene, antara liya Fungsi Watesan Pribadi, ing ngendi sampeyan bisa nemtokake watesan kanggo celengan, kerugian, turnover lan wektu sing ditindakake ing situs kasebut. Sampeyan uga bisa nundha akun kasebut kanthi sementara kanthi: seminggu, wulan, 3 wulan utawa setengah taun. Sawise wektu iki, bakal aktif maneh.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah, sampeyan bisa nggunakake layanan pelanggan sing apik banget. Kasedhiya 24 jam dina, 7 dina seminggu. Cara paling gampang kanggo ngubungi dheweke yaiku liwat Live Chat sing kasedhiya ing situs web kasebut. Saliyane live chat, uga ana pilihan kontak email. Konsultan seneng banget mangsuli pitakon lan nyoba ngrampungake kabeh jinis masalah.

Piranti lunak lan macem-macem game

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming

Tawaran kasino iki kalebu game sing disedhiyakake dening produsen sing misuwur, kalebu: NetEnt, Microgaming, Genesis Gaming utawa iSoftBet. Mula, pemain Betchan bisa yakin yen nampa produk kanthi kualitas paling dhuwur. Kabeh mau wis dipérang dadi kategori khusus. Supaya kita bisa kanthi gampang nemokake apa sing digoleki. Kajaba iku, bisa diurutake miturut produsen, popularitas utawa wektu nambahake situs web.

Sing paling populer yaiku game tradisional sing kasedhiya ing akeh kasino online sing terkenal, kayata slot, roulette lan blackjack. Kabeh jinis mesin slot sampeyan bisa muter gratis, kalebu ing antarané barang-barang apik kayata: Book of Dead, Fruit Shop, dominasi ing kene ., Quest Gonzo, Starburst utawa Spin Twin. Produk anyar ditambahake kanthi sistematis, sing nggawe pilihan luwih gedhe lan game ora bakal bosen cepet. Saben produksi dibedakake karo grafis sing apik tenan, sing uga nggawe kabeh nyenengake luwih apik.

Peminat roulette lan blackjack uga bakal nemokake papane kanthi sampurna. Ana luwih saka selusin jinis game kasino populer iki sing bisa dipilih. Umume beda-beda ing saham minimum lan maksimum sing bisa diselehake. Sadurunge mutusake muter dhuwit nyata, sampeyan bisa nyoba saben posisi ing game gratis kasebut. Iki minangka pilihan sing apik banget kanggo kabeh pangguna pemula sing durung maca kabeh aturan game.

Game seluler lan langsung

Salah sawijining obyek wisata paling gedhe sing ditawakake Betchan yaiku kemungkinan muter ing kasino langsung karo panganyang nyata. Iki bisa uga amarga nggawe kerjasama karo Evolution Gaming, pimpinan mutlak ing industri iki. Nggawe piranti lunak lan studio sing cocog ing Latvia, ing endi kabeh game ditindakake. Pemain duwe akses menyang kamera liwat kamera, lan kamungkinan kanggo ngubungi croupiers liwat obrolan sing kasedhiya ing situs web kasebut.

Ana luwih saka selusin game sing bisa dipilih, kayata roulette, blackjack utawa baccarat. Dadi sampeyan ora prelu ninggalake omah kanggo nikmati game kasebut ing kasino nyata. Ing kene uga, kita duwe kesempatan kanggo nyoba saben game kanthi gratis. Kita uga bisa nonton game tanpa kudu milih taruhan.

Keuntungan gedhe saka kasino langsung yaiku kabeh game sing ditindakake ing kene 24 jam saben dina. Dadi preduli wayah awan utawa wengi, mesthi ana pilihan kanggo nambah ibukutha. Sampeyan bisa nindakake saka ngendi wae ing saindenging jagad - sampeyan mung butuh telpon utawa komputer lan akses Internet.

Aplikasi seluler kasino online saiki dadi faktor penting sing kudu digatekake para pemain. Iki amarga masarakat nggunakake smartphone lan tablet luwih akeh. Ora beda karo Betchan. Sanajan pangguna ora duwe aplikasi khusus, bisa sukses nggunakake situs web ing kabeh piranti seluler sing populer.

Duwe iPhone utawa smartphone Android, kita bisa kanthi gampang muter kabeh game kanthi muter gratis sing kasedhiya ing kasino. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu mbukak situs web lan mlebu menyang akun sampeyan. Kabeh wis cocog supaya game ing layar telpon paling nyenengake. Tampilan situs lan fungsine ora beda karo versi sing kasedhiya ing komputer. Sampeyan uga bisa ndhaptar akun ing kene lan mbayar apa wae sing gegandhengan karo setoran utawa penarikan.

Kasino langsung uga kasedhiya kanggo piranti seluler. Kabeh wis terintegrasi apik ing kene, mula game kasebut nyedhiyakake akeh pengalaman sing apik tenan. Apamaneh yen sampeyan bisa, contone, turu ing pantai karo ngombe. Mbok maneh, Betchan uga bakal nyedhiyakake aplikasi seluler kanggo para pamain sing bakal luwih gampang nggunakake situs web, nanging saiki ora minangka elemen sing dibutuhake.

Bonus lan promosi

Kanggo nyiyapake akun ing situs kasebut, bukak dhisik menyang kaca ngarep situs banjur klik tab "Registrasi". Banjur, kita bakal dijaluk nyedhiyakake alamat email lan nyetel sandhi, sing paling ora kudu 8 karakter. Banjur, nyedhiyani data pribadi, kayata: jeneng lan jeneng kulawarga, tanggal lahir lan alamat. Ing pungkasan, mata uang dipilih lan idin sing dibutuhake bakal ditampa.

Yen kabeh bener, mula konfirmasi registrasi bakal dikirim menyang alamat email. Sawise ngeklik tombol sing cocog, akun kasebut bakal diaktifake. Kajaba iku, sampeyan bakal dikabari manawa bakal nampa paket sambutan khusus saka Betchan sawise nggawe setoran pertama. Saiki, kalebu 5 unsur:

  • 100% saka setoran pertama nganti 500 Euro + 30 Spins Gratis ing slot Fir & Steel
  • 50% ing setor nomer loro nganti EUR 500 + 30 Spins Gratis ing slot Revenge Rook
  • 50% deposit kaping telu nganti € 500 + 30 Spins Gratis ing Golden Owl slot Athena
  • 50% saka deposit kaping papat nganti € 500 + 30 Spins Gratis ing slot Ogre Empire
  • Bonus 50% saben setor Senin nganti EUR 500 + 30 putaran gratis ing slot Angler!

Kajaba iku, saben pangguna pangguna bisa melu turnamen sing diatur kanthi rutin, lan sampeyan bisa menang akeh hadiah sing apik. Saben bonus sing dikreditake kudu dibayar 40 kaping sadurunge ditarik lan kudu ditindakake sajrone 30 dina utawa bakal entek. Sampeyan uga penting yen dana pemain digunakake dhisik, lan promosi mung pungkasane. Kanthi bonus aktif, saham maksimum saben taruhan yaiku € 20 utawa sing padha karo gumantung karo mata uang sing dipilih.

Mbayar maneh lan awis

Yen ngasilake bathi lan kita pengin mbuwang dana sing nglumpukake, kita duwe cara sing padha kanggo nggawe setor. Kasedhiyan lan jumlah minimal lan maksimum uga gumantung karo mata uang sing dipilih. Mula, paling becik mlebu menyang akun sampeyan, bukak tab "Saldo" banjur klik "Penarikan". Umume penarikan diproses langsung, nanging ing sawetara kasus periode iki bisa 1-3 dina.

Pitakonan Paling Sering

  • 1. Apa ana giliran gratis, ora kasedhiya promosi deposit ing kasino?

    Nuwun sewu nanging ora, Betchan ora menehi putaran gratis deposit. Nanging, kita bisa nggunakake tawaran sambutan ing endi Kasino bakal menehi kita giliran gratis menyang slot tartamtu nalika nggawe celengan sabanjure sing layak promosi.

  • 2. Apa kasino kasebut diadaptasi karo piranti seluler?

    Ya mesthi! Kita bisa nggunakake kasino ing piranti seluler sing ana gandhengane karo Internet. Kasino kasebut ora nduwe aplikasi seluler khusus, nanging situs web kasebut 100% responsif lan kanthi otomatis nyetel piranti sing digunakake.

  • 3. Apa kasino duwe versi basa Indonesia?

    Ya! Betchan diadaptasi kanggo pemain Indonesia lan duwe kabeh kabutuhan pemain saka negara kita. Kalebu situs web terjemahan, layanan pelanggan Indonesia lan kemampuan nggawe setoran lan penarikan ing PLN.

  • 4. Apa kasino duwe kasino urip?

    Ya! Situs web kasebut duwe kasino langsung sing didhukung dening pangembang Evolution Gaming, pimpinan donya nalika nerangake solusi kasebut. Thanks kanggo mode urip, saben pamuter bisa ngrasakake kaya ing kasino nyata lan ngrasakake emosi sing biasane mung kasedhiya ing kasino adhedhasar tanah.

  • 5. Suwene wektu kanggo mundur ing kasino?

    Wektu mundur gumantung karo cara sing sampeyan pilih. Sawetara opsi njamin mbayari sing meh langsung. Kajaba, contone, transfer bank bisa nganti 5 dina kerja. Kanggo rincian, bukak situs web kasino kanggo informasi lengkap.

  • 6. Bonus apa sing ditawakake Betchan Casino?

    Ana akeh bonus ing situs iki, kalebu tawaran sambutan sing bakal menehi bonus ing setor pertama, nomer loro, kaping telu lan kaping papat. Ditambahake iki, muat maneh, cashback lan bonus mingguan. Kunjungi Betchan Casino lan goleki babagan promosi lan penawaran bonus paling anyar.

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat

Saben taun Betchan dadi luwih populer ing antarane para penggemar game casino. Terus-terusan adaptasi karo pasar lan preferensi pangguna. Pemain bisa nggunakake akeh novelness sing nggawe pilihan game dadi sugih. Kajaba iku, opsi kasino langsung tegese kasino Betchan nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake supaya bisa nyenengi. Kabeh game sing kasedhiya ing kene digawe dening perusahaan sing biso dipercoyo, mula ana ing level sing paling dhuwur lan akeh sing menehi putaran gratis.

Situs web sing jelas lan intuisi banget, menehi kesan sing apik banget. Mung ana elemen sing paling penting, saengga bisa muter ing dolanan bocah. Situs web iki kasedhiya ing basa Indonesia, mula ora prelu nggunakake terjemahan.

Kasedhiya akeh cara pembayaran sing ngidini sampeyan enggal deposit. Dadi sampeyan ora usah ngenteni wektu ngenteni dana kanggo dikreditake, nanging sampeyan bisa langsung muter. Kajaba iku, disengkuyung karo macem-macem bonus, sing tegese ibukutha game mundhak sacara signifikan wiwit wiwitan.

Mula bisa menehi saran Betchan kanggo saben pemain sing duwe kalbu sing bersih. Nanging, kudu dielingi manawa ora ana sing bakal njamin yen menang dhuwur ing kene. Mula, kudu dipikirake kemungkinan kelangan sawetara utawa kabeh dana setor. Mula, sampeyan kudu main kanthi cara sing tanggung jawab banget lan mung nggunakake sarana kasebut, bisa uga ilang banget. Dolanan ing kasino online kudu dianggep utamane minangka cara kanggo nglampahi wektu kanthi nyenengake, dudu kepenginan dadi sugih.

  • Pengalaman Panganggo

    7
  • Software

    10
  • Bonus Lan Promosi

    6
  • Metode Pembayaran

    9
  • Reputation

    7
  • Mbayari Wektu

    10
  • Lowongan

    7

Casinos Liyane

  • Vulkan Vegas Casino

    7.7/10 Reputasi sing apik

    100% Sampe $ 1.200 Lan 25 Free Giliran ($ 1 / Spin)

    Minimal Simpenan: $ 40 Bukaan Total Jumlah: Unlimited

    • 0-24 Mbayari Time Frame;
    • Friendly Piranti Mobile;
    • Vendors Top-Undakan Software;
    • Ora Toll Free Number;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betsson

    8.5/10 Reputasi hebat

    100% Sampe $ 500

    Minimal Simpenan: $ 40 Bukaan Total Jumlah: Unlimited

    • Dilisensi Saka Britania Raya Lan Malta;
    • Swara 17 Taun Saka Pengalaman;
    • Publicly Perdagangan Minangka Nasdaq Stockholm: Betsson B;
    • Swara 30 Negara Dudu Layak Kanggo Sambutan Bonus - Including The uk;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • bwin Casino

    7.3/10 Reputasi sing apik

    100% Kanggo Eur 200

    Minimal Simpenan: 10 Eur, The Bukaan Total Jumlah: Unlimited

    • UK Gambling Komisi Commons;
    • Dites Lan Approved Miturut E-Cogra Lan Itech Labs;
    • A Wide Range Of Pilihan Banking;
    • Dhukungan Pelanggan Ora Cepak 24 Jam A Day, 7 Days Minggu;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki