BetChain Casino - May 2022

Play Saiki
9.6/10 Reputasi sing apik banget
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Enkripsi SSL saiki;
  • Kasino kasedhiya ing play instan;
  • Game sing dites dening labungan iTech;
  • Kasino sing bisa diakses ing piranti seluler;
  • Urip Chat sing kasedhiya;
  • Urip Kasino Urip;

Cacat

  • Ora Dhukungan Telpon;
  • Kasino ora kasedhiya ing Inggris;

Details

Sing duwe Betchain LTD Casinos
website https://www.betchain.com/
Skor 961
Diadegake 2014
Lisensi UK Gambling Commission, Gibraltar Regulatory Authority
Basa Jerman, Inggris, Perancis, Spanyol, Italia, Rusia, Portugis, Turki, Yunani
RTP
Manual Flushing Ora diaudit umum
Program Afiliasi BetChain Affiliates
Matesi Transfer Ora nyatakake
Transfer Bank Ora ditawani
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 24-72 jam
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 1035
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 6-8 jam
Wektu Response 1 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat sing dibutuhake
Ketentuan 18+ Pemain Anyar mung. Sarat & Ketentuan Aplikasi - Begajleaware.org

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • BetChain Casino

    100% nganti € 200 / 1BTC + 200 spins bonus

BetChain Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.6/10 Reputasi sing apik banget
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Sunnyplayer

    9.6/10 Reputasi sing apik banget

    Bonus tawaran nganti 50 Euros

    • Reputasi sampurna kabukten kanthi wektu;
    • Slot Jackpot Progresif Popular;
    • Ora watesan total;
    • Pilihan game sing winates genre game;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Zet Casino

    9.5/10 Reputasi sing apik banget

    100% bonus, nganti € 500 + 200 bonus spins

    • Macem-macem Pemasok Software;
    • Mesra mobile;
    • Kasino Live kasedhiya;
    • Urip Chat;
    • Nomer game sing winates;
    • Akeh larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • SNAI

    9.5/10 Reputasi sing apik banget

    Bonus sambutan 100% nganti € 1,000

    • Kasino online wiwit taun 1998;
    • Watesan total total;
    • Aplikasi Casino Ponsel Kanggo Android lan iOS;
    • Dhukungan ora Sumadhiya 24/7 lan ora ana obrolan langsung;
    • Kasino mung siji basa;
    • Mung siji mata kasedhiya - EUR;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki