Betano - May 2022

Play Saiki
9.4/10 Reputasi hebat
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • n/a;

Cacat

  • n/a;

Details

Sing duwe GML Interactive Ltd.
website https://www.betano.de/
Skor 944
Diadegake 2008
Lisensi Maltesische Lizenz MGA/B2C/152/2007
Basa Inggris
RTP
Manual Flushing Ora nyatakake
Program Afiliasi n/a
Matesi Transfer
Transfer Bank n/a
Dompet E-Dompet
Kredit / Utang
Mriksa n/a
Dolanan 1000
Kontak Email: [email protected]
Wektu Ditundha n/a
Wektu Response n/a
Jinis Kasino Muter cepet, mobile, Sports
Ketentuan n/a

Software

Simpenan

Total

Bonus

Betano

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
9.4/10 Reputasi hebat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • ZenBetting Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € 200 + 100 bonus ..., 50% nganti € 200 + 100 bonus ..., 25% nganti € 600, bonus simpenan kaping 3, 25%, bonus simpenan kaping 1

    • Mundur cepet (gumantung saka status);
    • Omah kanggo akeh panyedhiya piranti lunak ndhuwur;
    • Obrolan langsung mbukak 24/7;
    • Desain Mesra Mobile;
    • Pilihan game video sing winates poker game;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • True Flip Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    75% nganti € 300 / 0,5 BTC, 50% nganti € 400 / 0,5 BTC, 150% nganti € 30 / 0,04 BTC + 50 bonus slot, 100 simpenan kaping 4

    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • Casino duwe fasilitas chatting langsung;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Lobi sing ramah pangguna;
    • Sawetara watesan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hebat

    100% nganti € / $ / $ / £ 100 + 30 bonus ..., 50% nganti € / $ / £ / £ 100 + 30 bonus ..., 50% nganti € / $ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ / £ 100 + 30 Golden Owl saka Athena Slot, 3rd simpenan Bonus, 50% nganti € / $ / £ 100 + 30 Bonus giliran ing Ogre Kakaisaran Slot, 4 Bonus simpenan

    • Nawakake 7 basa liyane;
    • Aman karo enkripsi SSL;
    • Buktine adil dening audit independen;
    • Dianugerahi sertifikat kapercayan;
    • Live Chat Bukak 24/7;
    • Ora Dhukungan Telpon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki