Betamo Casino - May 2022

Play Saiki
10.0/10 Reputasi sing apik banget
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
  • 24/7 obrolan langsung kasedhiya;
  • Desain Mesra Mesun;
  • Antarmuka sing ramah pangguna;

Cacat

  • Macem-macem larangan negara;

Details

Sing duwe N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.betamo.com/
Skor 998
Diadegake 2019
Lisensi Malta Gaming Authority
Basa Polandia, Jerman, Finnish, Norwegia, Rusia, Inggris
RTP Ora diaudit umum
Manual Flushing Ora kasedhiya
Program Afiliasi Playamo Partners
Matesi Transfer EUR / USD 4,000 saben dina, EUR / USD 10,000 saben minggu, EUR / USD 40.000 saben wulan
Transfer Bank 1-7 dina
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 1-5 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-12 jam
Wektu Response 3 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan Nganti 100 bonus spins ing ..., 100% nganti € / $ 150 + 100 muter kanthi € / $ 150 + 50 muter-muter bonus stollock, 50% nganti € / $ 250 + 100 muter Spins ing slot kekaisaran OGRE

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • Betamo Casino

    Nganti 100 bonus spins ing ..., 100% nganti € / $ 150 + 100 muter kanthi € / $ 150 + 50 muter-muter bonus stollock, 50% nganti € / $ 250 + 100 muter Spins ing slot kekaisaran OGRE

Betamo Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
10.0/10 Reputasi sing apik banget
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Joo Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    100% bonus, nganti € 100 + 100 spin

    • Desain Mesra Mesun;
    • Gampang Navigasi;
    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Tim Dhukungan Mbiyantu;
    • Watesan total total;
    • Wektu mundur alon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betsafe Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    100% nganti 1000 PLN + 200 bonus ..., 50% nganti 2000 PLN + 200 bonus ..., 100% nganti 2500 nok + 100 muter nganti 1000 CAD + 50 bonus spins ing buku Slot cleopatra superstake

    • 0-24 pigura wektu total;
    • Mundur total;
    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Fair Fair dening TST;
    • Macem-macem negara sing diwatesi;
    • Ora ana nomer telpon internasional;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Bitstarz Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    125% nganti gandum 100/1 BTC + 180, 100% nganti 400% CAD / NZD + 180 bonus, 50% nganti 400 CAD / NZD ing 400% nganti 400 CAD / NZD tanggal 400 Bonus Deposit

    • 0-1 jam pigura wektu mundur;
    • Mesra mobile;
    • Urip Chat Kasedhiya 24/7;
    • Sertifikat kepercayaan;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki