22bet Casino - May 2022

Play Saiki
10.0/10 Reputasi sing apik banget
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Powered by sawetara piranti lunak sing unggul;
  • Kasedhiya ing Ponsel;
  • Format cepet-cepet;
  • Kalebu kasino bakul sing urip;
  • Buktine adil dening audit independen;
  • Aman karo enkripsi SSL;

Cacat

  • Kasedhiya mung kanggo pemain Latvia;
  • Staff Dhukungan ora Sumadhiya sajrone mati jam;

Details

Sing duwe Marikit Holdings Ltd Casinos
website https://22bet.com/
Skor 999
Diadegake 2018
Lisensi UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority
Basa Estonia, Vietnam, Inggris, Prancis, Belanda, Polandia, Finnish, Turki, Ceko, Jerman, Kazakh, Makedonian, Hindi, Thai, Taiwan , Italia, Portugis, Indonesia, Azerbaijan, Norwegia, Korea, Ibrani, Latvia, Bulgaria, Bulgaria, Bulgaria
RTP Diaudit umum
Manual Flushing Ora kasedhiya
Program Afiliasi 22bet Partners
Matesi Transfer Ora nyatakake
Transfer Bank 3-7 dina
Dompet E-Dompet 24 jam
Kredit / Utang 3-5 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 2255
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-24 jam
Wektu Response 2 dina
Jinis Kasino HTML5, ora ana lampu kilat, mobile / Tablet
Ketentuan 18+ Sarat & Ketentuan ditrapake. Mangga gamble tanggung jawab - begajleanja.org

Software

Simpenan

Total

Bonus

22bet Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
10.0/10 Reputasi sing apik banget
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • Betamo Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    Nganti 100 bonus spins ing ..., 100% nganti € / $ 150 + 100 muter kanthi € / $ 150 + 50 muter-muter bonus stollock, 50% nganti € / $ 250 + 100 muter Spins ing slot kekaisaran OGRE

    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • 24/7 obrolan langsung kasedhiya;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Antarmuka sing ramah pangguna;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Joo Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    100% bonus, nganti € 100 + 100 spin

    • Desain Mesra Mesun;
    • Gampang Navigasi;
    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Tim Dhukungan Mbiyantu;
    • Watesan total total;
    • Wektu mundur alon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betsafe Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    100% nganti 1000 PLN + 200 bonus ..., 50% nganti 2000 PLN + 200 bonus ..., 100% nganti 2500 nok + 100 muter nganti 1000 CAD + 50 bonus spins ing buku Slot cleopatra superstake

    • 0-24 pigura wektu total;
    • Mundur total;
    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Fair Fair dening TST;
    • Macem-macem negara sing diwatesi;
    • Ora ana nomer telpon internasional;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki