20bet Casino - May 2022

Play Saiki
10.0/10 Reputasi sing apik banget
  • Slot
  • Club
  • Poker
  • Cards Ngeruk
  • Roulette
  • Lottery
  • Betting Sports

Kaluwihan

  • Omah menyang vendor piranti lunak ndhuwur;
  • Pilihan pembayaran macem-macem;
  • Obrolan langsung mbukak 24/7;
  • Game Friendly Friendly;

Cacat

  • Sawetara watesan negara;

Details

Sing duwe TechSolutions Group N.V.
website https://20bet.com/casino
Skor 1000
Diadegake 2020
Lisensi Curacao
Basa Inggris, Jerman, Polandia, Portugis, Hungaria, Norwegia, Spanyol, Perancis, Finnish, Italia, Ceko, Jepang, Hindi
RTP Ora diaudit umum
Manual Flushing Ora kasedhiya
Program Afiliasi Playamo Partners
Matesi Transfer EUR 4.000 saben dina, EUR 10,000 saben minggu, EUR 40,000 saben wulan
Transfer Bank 5-7 dina
Dompet E-Dompet 0-1 jam
Kredit / Utang 3-5 dina
Mriksa Ora ditawani
Dolanan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Wektu Ditundha 0-12 jam
Wektu Response 1 dina
Jinis Kasino HTML5, Ora ana lampu kilat sing dibutuhake, mobile / tablet, Olahraga
Ketentuan 100% nganti € 120 + 120 bonus, 50% nganti Reload bonus $ 100, 50% nganti € 100 + 50 bonus spins, bonus simpenan 2nd

Software

Simpenan

Total

Bonus

  • 20bet Casino

    100% nganti € 120 + 120 bonus, 50% nganti Reload bonus $ 100, 50% nganti € 100 + 50 bonus spins, bonus simpenan 2nd

20bet Casino

Mratelakake Panemume Kita

Kanggo The Casino
10.0/10 Reputasi sing apik banget
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Liyane

  • 22bet Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    122% bonus bonus, nganti € 300

    • Powered by sawetara piranti lunak sing unggul;
    • Kasedhiya ing Ponsel;
    • Format cepet-cepet;
    • Kalebu kasino bakul sing urip;
    • Buktine adil dening audit independen;
    • Aman karo enkripsi SSL;
    • Kasedhiya mung kanggo pemain Latvia;
    • Staff Dhukungan ora Sumadhiya sajrone mati jam;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Betamo Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    Nganti 100 bonus spins ing ..., 100% nganti € / $ 150 + 100 muter kanthi € / $ 150 + 50 muter-muter bonus stollock, 50% nganti € / $ 250 + 100 muter Spins ing slot kekaisaran OGRE

    • Panyedhiya piranti lunak topeng ndhuwur;
    • 24/7 obrolan langsung kasedhiya;
    • Desain Mesra Mesun;
    • Antarmuka sing ramah pangguna;
    • Macem-macem larangan negara;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
  • Joo Casino

    10.0/10 Reputasi sing apik banget

    100% bonus, nganti € 100 + 100 spin

    • Desain Mesra Mesun;
    • Gampang Navigasi;
    • Urip obrolan mbukak 24/7;
    • Tim Dhukungan Mbiyantu;
    • Watesan total total;
    • Wektu mundur alon;
    Play Saiki
    • Slot
    • Club
    • Poker
    • Cards Ngeruk
    • Roulette
    • Lottery
    • Betting Sports
Play Saiki